Yandex Metrica

Arda Güler Portekiz maçında var mı? Vincenzo Montella tedirgin etti

Arda Güler Portekiz maçında var mı? Vincenzo Montella tedirgin etti

EURO 2024 F Grubu ikinci maçında Portekiz'le karşılaşacak Türkiye'de Arda Güler'in bu maçta oynayıp oynamayacağı belli değil. Genç yıldızla ilgili açıklamada bulunan teknşk direktör Vincenzo Montella, kafalardaki soru işaretlerini artırdı.

Spor

21.06.2024, 23:26

A Milli Takım, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda yarın Portekiz'le karşılaşacak. Karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella, maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Montella'nın açıklamaları şöyle:

Şöyle söylemek lazım; dört günde bir oynadığınızda zihinsel enerjinizi toparlamanız gerekiyor. Sonrasında fiziksel enerjinizi toparlamanız gerekiyor ama baktığınızda hiçbir takım mükemmel değildir. Biz kendi artılarımızı ve eksilerimizi biliyoruz. Daha çok artılarımızı çoğaltarak ilerlemeye çalışıyoruz.

Galatasaray'dan gizli operasyon! Batshuayi'den sonra sıra o isimde... Galatasaray'dan gizli operasyon! Batshuayi'den sonra sıra o isimde... Haberi Görüntüle

"PORTEKİZ MÜKEMMEL DEĞİL"

Portekiz'in mükemmel bir takım olduğunu düşünmüyorum. Onların da eksileri var, farkındayız. Onları da biliyoruz.

Biliyorsunuz ki ben önceden bilgi vermeyi sevmem ama İsmail Yüksek'in durumu gayet iyi. İdmanlara da düzenli bir şekilde devam ediyor. Yarın belki baştan, belki sonradan oyuna dahil olabilir. Bu bilgiyi size vermeyeceğim tabii ki.

Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Rakiplerimiz berabere kaldı! Avantaj bizi bekliyor Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Aslında birkaç tane değişiklik olabilir ya da olmayabilir. Arda Güler'in durumuna iyi bir şekilde bakmamız gerekiyor. Ufak bir yorgunluk belirtisi var. Riske girmeye değer mi değmez mi ona yarın karar vereceğiz.

Galatasaray ve Beşiktaş istiyordu! Oğuz Aydın transferi hakkında açıklama geldi Galatasaray ve Beşiktaş istiyordu! Oğuz Aydın transferi hakkında açıklama geldi Haberi Görüntüle

CRISTIANO RONALDO

Cristiano Ronaldo inanılmaz bir oyuncu. Bir sezonda 50 gol atabilen bir oyuncu. Böyle bir oyuncuya sahip oldukları için zor bir maç olacağını söyleyebilirim.

Biz kendi kimliğimize, kendi oyunumuza odaklanacağız. Güçlü noktalarımızı avantaja çevirmeliyiz. Sabırlı oyunumuzu birlik beraberlik içinde göstermeliyiz. Bizim hedefimiz topa sahip olmak. Portekiz'in de öyle. Bizim topu ayağımızda tutma noktasında gelişmemiz gerekiyor.

Ve Rafa Silva Süper Lig'de! Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yarıştan kopardı Ve Rafa Silva Süper Lig'de! Beşiktaş Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yarıştan... Haberi Görüntüle

DEFANS MI YAPACAĞIZ?

Daha iyi bir defansif duruşa sahip olmalıyız. Bunu sağlamak da forvetlerimizden başlıyor. Defansif anlamda iyi olduktan sonra ofansif oyuncularımızın ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz. Gürcistan maçında biz 22 şut attık onlar 12.

Ülkemizde şöyle bir durum var; forvetsiz oynadığımızı düşünüyorlar. Rakip hocanın ne kadar ofansif oynadığımızı söylemesi beni mutlu etti açıkçası.

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading