Yandex Metrica

Sitede Ara

Arda Güler, Real Sociedad maçında oynayacak mı? Ancelotti kararını açıkladı

Arda Güler, Real Sociedad maçında oynayacak mı? Ancelotti kararını açıkladı

Milli maçlar nedeniyle verilen ara son buldu. Ligler hafta sonu oynanacak maçlarla devam ederken Arda Güler, tartışması gündeme geldi. İspanya devi Real Madrid, 5. haftada deplasmanda Real Sociedad ile karşılaşacağı maçta Arda Güler'in ne kadar süre alacağı merak konusu oldu.

Spor

12.09.2024, 18:15

Milli maçlar nedeniyle verilen aranın ardından futbolcular takımlarına geri döndü. Buna göre ligler bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla kaldığı yerden devam edecek. La Liga devi Real Madrid, 5. hafta maçında deplasmanda  Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek.

Ligde 4 maç sonunda 2 galibyet ve 2 beraberlık alan İspanya devi Real Madrid, bir maçta daha puan kaybı yaşamak istemiyor. Takımın çalıştırıcısı Carlo Ancelotti'nin ekibinde orta sahada birçok isim sakatlık nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu Bir efsanenin sonu! Suarez emekliliğini duyurdu Haberi Görüntüle

3 YILDIZ SAKAT

Real Madrid'de Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga, Dani Ceballos ve Jude Bellingham sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giymeme ihtimali bulunuyor.

İstanbul'a gelecek deniyordu! Nicola Zalewski'den Galatasaray'a kötü haber İstanbul'a gelecek deniyordu! Nicola Zalewski'den Galatasaray'a kötü haber Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

İspanyol basınında yer alan habere göre Real Madrid'in bügünkü antremanın arından Ancelotti'nin ilk 11'le iligli kararı vereceği aktarıldı.

Haberin detayında, Tchouameni ve Bellingham'ın maç kadrosuna alınabileceği ancak bu isimlerin yokluğunda orta saha 3'lüsünün Federico Valverde, Luka Modric ve Arda Güler'den oluşabileceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading