Arda Güler ve sevgilisi tatil için Türkiye'ye geldi! Genç çift kameralara böyle yakalandı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takım formasıyla gösterdiği performans ile kendine hayran bırakan Arda Güler, sevgilisi Duru Nayman ile Bodrum'a tatile geldi. Genç çiftin tatil görüntüleri kameralara böyle yansıdı.

Spor

16.07.2024, 11:33

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler,  A Milli Takım formasıyla 2024 Avrupa Şampiyonası'nda muhteşem bir performans sergileyerek herkesi kendisine hayran bıraktı.

Sahadaki performası kadar özel hayatı da oldukça merak edilen Güler, Avrupa Şampiyonası'nın ardından Türkiye'ye döndü ve seoznun yorğunluğunu atmak için Bodrum'u tercih etti. 

Bodrum'da keyifli bir tatil yapan Güler'e sevgilisi Duru Nayman ve arkadaşları eşlik etti. Güler ve sevgilisi, Bodrum'da voleybol oynarken görüldü.

Çevredeki vatandaşlar Arda Güler'i görür gürmez telefonlarına sarılarak fotoğraf ve video çekti. Milli futbolcunun voleybol oynadığı anlarda, çevresindeki kalabalık dikkat çekti.

Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın madalyasını kazandırdı Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'İN SEVGİLİSİ DURU NAYMAN KİMDİR?

Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman voleybolcu. 1 Şubat 2005'te İstanbul'da doğan Duru Nayman, kariyerine voleybolcu olarak devam ediyor. Arda Güler ve Duru Nayman'ın birlikte paylaştığı fotoğraflar ise yüz binlerce beğeni alıyor.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading