Yandex Metrica

Arda Güler yine ortalığı karıştırdı! Kritik maç öncesi flaş gelişme

Arda Güler yine ortalığı karıştırdı! Kritik maç öncesi flaş gelişme

İspanya ekibi Real Madrid, bu akşam saat 22.oo'de Espanyol'u kendi sahasında konuk edecek. Kritik maç öncesi antrenmanda milli futbolcu Arda Güler'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor

21.09.2024, 16:18

İspanya'nın gündemi Arda Güler oldu. Buna göre Defensa Central'de yer alan habere göre, Real Madrid çalıştırıcısı Carlo Ancelotti ile oğlu ve takımın yardımcı antrenörü Davide Ancelotti, Espanyol maçı öncesi Arda Güler hakkında kısa bir toplantı yaptı.

İkili, Arda'nın Santiago Bernabeu'da oynanacak iki iç saha maçından en azından birine ilk 11'de başlaması yönünde karar kıldı.

Diğer yandan İspanya devi antrenmanında dün ilginç bir olay yaşandı. İspanya'da çıkan haberlere göre,  Carlo Ancelotti'nin, bir olaydan dolayı idmanı durdurduğu aktarıldı.

Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri Trabzonspor yeni golcüsü Simon Banza'ya kavuştu: İşte ilk sözleri Haberi Görüntüle

ARDA YÜZÜNDEN ANTRENMAN DURDU

'Arda Güler ortalığı karıştırdı, Ancelotti antrenmanı durdurdu' başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi: "Arda Güler'in hareketleri, Valdebebas spor kompleksinde günün sansasyonlarından biriydi ve bu durum, Ancelotti'nin antrenmanı durdurmasına neden oldu.

Milli futbolcu, antrenmanda yaptığı hareketlerle yıldız oyuncu oldu. Arda, Ancelotti'nin yoğun maç programı için rotasyon olarak kullanacağı oyunculardan biri olması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading