Arda Güler'i transfer etmek için Brahim Diaz formülü! Yeni teklif sunuldu

Arda Güler'i transfer etmek için Brahim Diaz formülü! Yeni teklif sunuldu

İspanya devi Real Madrid'de forma giyeb Arda Güler'in talipleri gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Premier Lig ekibinden Madrdi'de Arda Güler için "Brahim Diaz formülü" sunuldu. İspanya ekibi kararını verdi.

Spor

09.07.2024, 18:02

Real Madrid'in geçen sezon Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı milli futbolcu Arda Güler'in yıldızı parlamaya devam ediyor.

Madird formasıyla sezonun son kısmında süre bularak yeteneklerini sürdüren Güler, Milli Takım formasıyla EURO 2024'te de başarılı performansını sürdürdü.

Nihat Kahveci'den Mourinho'ya bombardıman: Ligin en kötüsü Nihat Kahveci'den Mourinho'ya bombardıman: Ligin en kötüsü Haberi Görüntüle

LİVERPOOL'DAN SONRA YENİ TALİP

Liverpool ekibi Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ortaya çıkmıştı. Ancak Real Madrid'in bu teklife sıcak bakmazken, genç yıldız için şimdi bir başka Avrupa takımı devreye girdi.

Defansa Central'in haberine göre; Serie A ekiplerinden Milan, Arda Güler'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Haber detayında İtalyanların teklifini sunduğu belirtildi.

Rigas FS Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Rigas FS Galatasaray maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Haberi Görüntüle

BRAHİM DİAZ FORMÜLÜ

Milan'ın bu transfer girişimi için Real Madrid'in Faslı yıldızı Brahim Diaz'ı örnek gösterdiği ifade edildi.

Madrid, 2020-21 ve 2021-22 sezonlarında Diaz'ı kırmızı siyahlılara kiralık olarak göndermişti. Milan'da performansını yükselten Diaz, daha sonra İspanyol ekibine geri dönmüştü.

Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında... Haberi Görüntüle

JET YANIT GELDİ

Madrid,  Arda Güler'i kesinlikle satmayı düşünmediği ve Milan'ın teklifini direkt olarak reddettiği ileri sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading