Yandex Metrica

Arda Güler'in dedesinden şok Türkiye açıklaması! Gelemez artık!

Arda Güler'in dedesinden şok Türkiye açıklaması! Gelemez artık!

A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı 3-1 mağlup ettiği maçın ardından genç yıldız Arda Güler'in dedesi Mehmet Ali Güler, çarpıcı açıklamalarda bulunarak Ancelotti'ye seslendi: ''Torunumu koruması lazım'' 

Spor

10.09.2024, 15:43

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 yenerek Milliler, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Genç yılıdz Arda Güler, maçta sergilediği performansla beğeni toplarken Kerem'in son golünde de asisti yapan isim olmayı başardı.

Mücadeleyi Bolu'dan İzmir'deki Gürsel Aksel Stadyumu'na gelen Arda Güler'ind edesi Mehmet Ali Güler, Beyaz TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arda'nın dedesi, yıldız futbolcunun ürkiye'ye döneceği iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek şunları söyledi:

Medina transferinde mutlu son: Fenerbahçe'den 15 milyon dolarlık anlaşma Medina transferinde mutlu son: Fenerbahçe'den 15 milyon dolarlık anlaşma Haberi Görüntüle

''ARDA İÇİN BURAYA GELDİM''

"Torunum için milli maça geldim. Allah bize nasip etti ve 3-1 gibi bir skorla galip geldik. Sabah 9'dan beri ayaktayım Mengen'den Arda için buraya geldim.

Bütün Türk halkına selam olsun. Dualar Arda Güler için. İnşallah daha iyi yerlere gelecek. Arda 3-4 yaşından beri top peşinde.

Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç mı? Galler- Türkiye ne maçı oynayacak, hazırlık maçı mı, resmi maç... Haberi Görüntüle

''KİMSE G.SARAY'A FENER'E GELECEK DEMESİN''

Arda Güler bu sene Real Madrid'de çok fazla süre alacak. Arda'nın önü açılıyor Real Madrid'de. Fizik olarak noksanları var bence. Bu sene daha iyi olacak. Kimse 'Galatasaray'a Fenerbahçe'ye gelecek' demesin. Türkiye'ye gelmez artık.

Ardonotti memnun Arda'dan. Bir yerde koruyor tabii, koruması lazım. Fizik olarak biraz daha noksanları var. Benim görüşüm tabii. Hoca daha iyi bilir." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading