Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye çalışsa da...

Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye çalışsa da...

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Lille'ye 1-0 yenildiği maçta Arda Güler, kaçırdığı fırsatlar sonrası büyük üzüntü yaşadı. Maç sonunda takım arkadaşı Antonio Rudiger, genç oyuncuyu moral vermek için teselli etti.

Spor

03.10.2024, 12:15

Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Real Madrid, Lille deplasmanında 1-0’lık skorla mağlup olurken, Arda Güler oyuna girdikten sonra dikkat çekici anlar yaşadı. Karşılaşmanın 67. dakikasında oyuna dahil olan genç futbolcu, bulduğu net fırsatları değerlendiremeyince büyük üzüntü yaşadı. Özellikle iki pozisyonda golle burun buruna gelen Güler, bu anların ardından moralinin oldukça bozulduğu görüldü.

Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceği tehlikede Altay Bayındır'ın Manchester United'daki geleceği tehlikede Haberi Görüntüle

İSPANYOL BASINI ARDA GÜLER'İN PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ

İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre, Real Madrid ilk yarıda etkisiz bir oyun sergiledi ve oyuna hareketlilik kazandırmak amacıyla Arda Güler’i sahaya sürdü. Haberde, Güler’in kötü bir performans göstermediği, ancak iki kez skoru eşitleme fırsatını değerlendiremediği vurgulandı. Bu kaçan fırsatlar, genç oyuncunun moralini bozdu.

Chelsea maç öncesi Brighton'dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı Chelsea maç öncesi Brighton'dan flaş Ferdi Kadıoğlu kararı Haberi Görüntüle

RUDIGER'DEN TESELLİ

Haberde en dikkat çeken detaylardan biri, maç sonunda Arda Güler’in yaşadığı duygusal çöküş oldu. Takım arkadaşlarının da fark ettiği bu duruma ilk müdahale eden isim Antonio Rudiger oldu. Alman stoper, genç oyuncunun yanına giderek ona moral vermeye çalıştı. İkilinin arasında geçen diyalogda Rudiger'in, "Son dakikalarda ikimizin de kafa vuruşuyla gol atamaması çok yazık oldu." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading