Yandex Metrica

Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı

Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Stuttgart arasında oynanacak kritik karşılaşmayı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek. Arda Güler'in de forma giyeceği bu mücadele, Santiago Bernabeu'da gerçekleşecek.

Spor

15.09.2024, 16:20

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan başlarken, UEFA’nın prestijli organizasyonlarından biri olan bu karşılaşmada Türk hakem Halil Umut Meler görev alacak. 17 Eylül Salı günü oynanacak mücadelede, Real Madrid ve Stuttgart karşı karşıya gelecek. Arda Güler'in de forma giymesi beklenen bu maç, Santiago Bernabeu Stadyumu’nda futbolseverlerle buluşacak.

Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Bellingham'dan milli sporcu Sümeyye Boyacı paylaşımı viral oldu Haberi Görüntüle

TÜRK HAKEMLERİN ULUSLARARASI BAŞARISI

Türk hakem Halil Umut Meler, UEFA’nın Şampiyonlar Ligi’nde verdiği bu önemli görevle birlikte uluslararası arenada başarılarını sürdürmeye devam ediyor. Meler'in, böylesine önemli bir maçta düdük çalması, Türk hakemlerinin Avrupa’daki prestijini artmasına yönelik önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Galatasaray'da flaş istifa! Ayrılığını sosyal medyadan duyurdu! Haberi Görüntüle

BARNABEU'DA BÜYÜK HEYECAN

Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi’ndeki favori ekiplerden biri olarak sahaya çıkacağı bu mücadelede, Türk futbolseverler için de ayrı bir heyecan olacak. Arda Güler'in Real Madrid formasıyla yer alacağı karşılaşma, Türkiye’de büyük ilgiyle takip edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading