Yandex Metrica

Arsenal 2. yarıda coştu! Bir açıldı, tam açıldı

Arsenal 2. yarıda coştu! Bir açıldı, tam açıldı

Premier Lig'in 2. haftasında Arsenal, Aston Villa'yı deplasmanda 2-0 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. İkinci yarıda gelen goller, Mikel Arteta'nın öğrencilerine 3 puanı getirdi.

Spor

25.08.2024, 10:23

İngiltere Premier Lig’in 2. haftasında Villa Park’ta oynanan karşılaşmada Arsenal, Aston Villa'yı 2-0 mağlup ederek sahadan galip ayrıldı. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta, Arsenal ikinci yarıda bulduğu gollerle galibiyete uzandı.

57. dakikada Leandro Trossard, ceza sahası içindeki etkili vuruşuyla Arsenal’i 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından baskısını sürdüren Arsenal, 77. dakikada Thomas Partey’nin attığı golle skoru 2-0’a taşıdı. Mikel Arteta’nın takımı, bu gollerle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Milli takım oyuncularına şok tehdit! Başkan futbolculara ağır konuştu Milli takım oyuncularına şok tehdit! Başkan futbolculara ağır konuştu Haberi Görüntüle

ARSENAL ZİRVE YOLUNDA

Bu galibiyetle birlikte Arsenal, Premier Lig’de oynadığı ikinci maçını da kazanarak 6 puanla 3. sıraya yükseldi. Aston Villa ise 3 puanla 12. sırada yer alıyor.

Arsenal, bu sonuçla hem moral buldu hem de şampiyonluk yarışında önemli bir adım attı.

Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı kritik karşılaşmalar... Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı... Haberi Görüntüle

GELECEK HAFTA MAÇLARI

Arsenal, Premier Lig’in 3. haftasında 2. sıradaki Brighton'ı konuk edecek. Aston Villa ise deplasmanda Leicester City ile karşılaşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading