Yandex Metrica

Arsenal kaleci transferini resmen duyurdu

Arsenal kaleci transferini resmen duyurdu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen David Raya'nın bonservisini aldı.

Spor

04.07.2024, 18:51

Premier Lig devi Arsenal, İspanyol kaleci David Raya ile uzun süreli bir sözleşme imzalayarak transferini resmiyete kavuşturdu. Geçtiğimiz sezon Brentford'dan kiralanan Raya, artık kalıcı olarak Kuzey Londra ekibinin formasını giyecek.

Arsenal'den yapılan açıklamada, "Raya, geçtiğimiz sezonu takımda kiralık olarak geçirdi ve elde ettiğimiz başarının ve yarattığımız tarihin ayrılmaz bir parçası oldu." ifadelerine yer verildi. Kulüp, İspanyol kalecinin bonservisinin alındığını ve uzun süreli bir sözleşme imzalandığını duyurdu.

Son saniyede maç döndü: İngiltere-Slovakya karşılaşması unutulmaz anlara sahne oldu Son saniyede maç döndü: İngiltere-Slovakya karşılaşması unutulmaz anlara sahne oldu Haberi Görüntüle

27 MİLYON STERLİNLİK TRANSFER

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Arsenal'in Raya transferi için Brentford'a 27 milyon sterlin ödediği belirtildi.

Trabzonspor'dan transfer bombası: Fenerbahçe'nin eski yıldızı geliyor Trabzonspor'dan transfer bombası: Fenerbahçe'nin eski yıldızı geliyor Haberi Görüntüle

ALTIN ELDİVEN ÖDÜLÜ SAHİBİ

Geçtiğimiz sezon Arsenal formasıyla 41 maça çıkan David Raya, kalesinde 31 gol görürken, 20 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı. Premier Lig'de 18 maçta gol yemeyen İspanyol kaleci, sezon sonunda Altın Eldiven Ödülü'nün sahibi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading