Yandex Metrica

Sitede Ara

Avrupa için adrenalin yükseliyor! Transfer için sıcak saatler...

Avrupa için adrenalin yükseliyor! Transfer için sıcak saatler...

Temsilcilerimiz için bugün Avrupa Kupaları için kritik bir gün yaşanıyor. Takımlarındaki eksik bölgelere takviye yapmak ve Avrupa'da başarı yakalamak isteyen takımlarımızın bu gece yarısına kadar Avrupa kupalarındaki kullanacakları oyuncuları UEFA'ya bildirmeleri gerekiyor.

Spor

04.09.2024, 12:48

Süper Lig'de transfer sezonu 13 Eylül'e kadar devam ederken, Avrupa kupalarında mücadele edecek temsilcilerimizin kadrolarını UEFA'ya bildirmeleri için verilen süre bugün (4 Eylül) sona eriyor. 2024-2025 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde, Başakşehir ise UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil edecek. Ancak bu takımlar, belirlenen sürenin sonunda kadrolarında değişiklik yapamayacak ve oyuncu listeleri kış transfer dönemine kadar sabit kalacak.

UEFA'ya kadro bildirimi için son saatlere girilirken, takımlar yeni transferlerini Kadro Bilgi Sistemi (KAP) üzerinden duyurarak UEFA listelerine eklemeye çalışıyor. Bugün sona erecek olan bu süreçte, UEFA'ya bildirilecek isim listelerinde oyuncuların forma numaraları, doğum tarihleri, milliyetleri gibi temel bilgiler yer alacak. Kadrolarını zamanında bildiremeyen takımlar, Avrupa kupalarında bu oyuncularını oynatamayacak.

Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya kaç paraya gitti? Transferin detayları açıklandı Haberi Görüntüle

TEMSİLCİLERİMİZİN TRANSFERLERİ

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek takımlarımız, yaz transfer sezonunda kadrolarını güçlendirdi. Öne çıkan bazı transferler şunlar:

Galatasaray: Victor Osimhen, İsmail Jakobs, Gabriel Sara, Elias Jelert, Michy Batshuayi

Fenerbahçe: Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Allan Saint Maximin, Oğuz Aydın, Sofyan Amrabat, Levent Mercan, Cenk Tosun

Beşiktaş: Felix Uduokhai, Cher Ndour, Rafa Silva, Gabriel Paulista, Ciro Immobile, Can Keleş, Emirhan Topçu

Başakşehir: Jerome Opoku, Ousseynou Ba, Miguel Crespo, Matchoi Djalo, Berat Özdemir

İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında kaç para? İphone 16 Türkiye'de ne kadar? İphone 16 serisi yurt dışında... Haberi Görüntüle

KIŞ TRANSFER DÖNEMİ

UEFA kadro bildiriminin ardından, transfer döneminde takımlarına yeni katılan oyuncular, Avrupa kupalarında oynama şansını kış transfer dönemine kadar kaybedecek. Ancak kış transfer döneminde yapılacak yeni transferler, UEFA'ya bildirilecek yeni listelerde yer alabilecek.

Süper Lig'de transfer sezonu 13 Eylül'de sona erecek. Ancak Avrupa'nın büyük liglerinde transfer sezonu farklı tarihlerde tamamlanmış durumda. Bu nedenle temsilcilerimizin kadrolarına son takviyeleri yaparak UEFA'ya bildirim yapmaları gerekiyor.

TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! TFF'den yabancı oyuncu kuralı hakkında ilk açıklama: Bir karar alacağız! Haberi Görüntüle

AVRUPA LİGLERİNDE TRANSFER SEZONU

İtalya, İspanya, Almanya, Fransa: 30 Ağustos

Hollanda, Portekiz: 2 Eylül

Belçika: 6 Eylül

Yunanistan: 11 Eylül

Rusya: 12 Eylül

Türkiye: 13 Eylül

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading