Yandex Metrica

Avrupa kupalarında kuru günü: Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleri bugün belli olacak

Avrupa kupalarında kuru günü: Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleri bugün belli olacak

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi heyecanı bugün kura çekimi ile devam edecek. Avrupa'da ikinci eleme turunda katılacak olan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleri bugün belli olacak. 

Spor

19.06.2024, 12:09

Bu sezon Avrupa'da ikinci turdan itibaren mücadele edecek olan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Başakşehir ve Trabzonspor'un rakipleri bugün çekilecek kura ile belli olacak.

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Tekliflere olumlu dönüş Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Tekliflere olumlu dönüş Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NNİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda mücadele edecek Fenerbahçe'nin bugün saat 13.00'te kura çekimi ile belli olacak.

Muhtemel rakipler ise Lugano (İsviçre) ve Partizan (Sırbistan). Sarı lacivertlilerin tur atlaması durumunda 3. eleme turundaki rakipleri de bugtün çekilecek kurada belli olacak.

Son dakika... Ev sahibi Almanya çeyrek finalde! Danimarka'yı 2 golle geçtiler Son dakika... Ev sahibi Almanya çeyrek finalde! Danimarka'yı 2 golle... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turu rakipleri bugün saat 14.00'da belli olacak.

Muhtemel rakipleri Ruzemberok (Slovakya) - Tobol (Kazakistan) galibi, Kilmarnock (İskoçya), Silkeborg (Danimarka), Vojvodina (Sırbistan), Llapi (Kosova) - Wisla Krakow (Polonya) galibi.

Beşiktaş'tan milli maç çağrısı: Dev ekran kurulacak Beşiktaş'tan milli maç çağrısı: Dev ekran kurulacak Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'İN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turundaki rakipleri bugün saat 15.00'te başlayacak kura çekimi ile belli olacak. Muhtemel rakipleri Torpedo Kutaisi (Gürcistan) - Tirana (Arnavutluk) galibi, Cherno More (Bugaristan), Isloch Minsk Region (Belarus) - La Fiorita 1967 (San Marino) galibi, Sumqayit (Azerbaycan) ve Ruzemberok (Slovakya) - Tobol (Kazakistan) mağlubu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading