Yandex Metrica

Sitede Ara

Avrupa kupalarında nefes kesen gün! İşte 15 Ağustos Perşembe maç programı...

Avrupa kupalarında nefes kesen gün! İşte 15 Ağustos Perşembe maç programı...

Avrupa futbolunun en heyecanlı dönemlerinden biri olan ön eleme karşılaşmaları, 15 Ağustos Perşembe günü sahaya çıkacak takımlarla devam ediyor. Avrupa kupalarında tur atlama mücadelesi veren birçok takım, bugün futbolseverlerle buluşacak. Temsilcilerimiz Trabzonspor ve Başakşehir, Avrupa'da yollarına devam etmek için zorlu rakipleriyle karşı karşıya gelecek.

Spor

15.08.2024, 11:10

Avrupa kupalarına gidebilmek için mücadeleler tüm heyecanıyla sürüyor. Ön eleme turlarında 15 Ağustos Perşembe günü (bugün) üst tura çıkmak için karşılaşacak takımların mücadelesi şimdiden tüm futbolseverlerin nefesini tutmasına neden oluyor. 

Gözlerimiz ise temsilcilerimizden Trabzonspor ve  Başakşehir'de olacak. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e karşı tur mücadelesi verirken, Başakşehir ise UEFA Konferans Ligi'nde İberia Tiflis'i ağırlayacak. Avrupa'nın dört bir yanındaki futbolseverler için bu gece büyük bir futbol şöleni sunulacak. 

İşte, 15 Ağustos Perşembe gününün maç programı ve saatleri...

Son dakika... 10 kişiyle direndik: Türkiye, Galler deplasmanından puanla dönüyor Son dakika... 10 kişiyle direndik: Türkiye, Galler deplasmanından puanla dönüyor Haberi Görüntüle

GÜNÜN MAÇLARI

19:00 - Lincoln Red Imps vs Dinamo Minsk

19:00 - Rapid Wien vs Trabzonspor

20:00 - Elfsborg vs Rijeka

20:00 - Viktoria Plzen vs Kryvbas KR

20:45 - Başakşehir vs İberia Tiflis (Konferans Ligi)

21:00 - Cercle Brugge vs Molde

21:15 - Ajax vs Panathinaikos

21:30 - Lugano vs Partizan

21:30 - Maccabi Tel Aviv vs Panevezys

21:30 - Servette vs Braga

22:00 - Banja Luka vs Klaksvik

22:00 - Shamrock Rovers vs Celje

Bu maçlar arasında futbolseverlerin en çok dikkatini çeken karşılaşmalardan biri, Trabzonspor'un Rapid Wien ile yapacağı rövanş mücadelesi olacak. Bordo-mavililer, deplasmandan turla dönmek için sahada ter dökecek. Aynı zamanda Başakşehir de Konferans Ligi’nde İberia Tiflis karşısında turu geçmek için mücadele edecek.

Avrupa'daki bu kritik maçlar, takımların Avrupa yolculuğunda kaderlerini belirleyecek. Futbolseverler için nefes kesen bir akşam olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading