Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında...

Avrupa'da ilk 10'a girdiler! Galatasaray ile Fenerbahçe devlerin arasında...

Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ile Galatasaray’ın takipçisi sayısı şaşırttı. Sosyal medya X’teki takipçi sayıları bu iki takımımızda Avrupa devleri arasında ilk 10 arasında yer aldı.

Spor

01.10.2024, 16:43

Trendyol Süper Ligi’nde zirvenin en önemli takımından Fenerbahçe ile Galatasaray’da Avrupa’da da birbirlerine rakip oldu. Avrupa'nın 5 büyük futbol ligi arasında gösterilen İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, İtalya Serie A, Almanya Bundesliga ve Fransa Ligue 1 ekipleri arasına Türkiye’den Galatasaray ile Fenerbahçe’de girdi.
 
X platformunda Galatasaray 8. sırada yer alırken Fenerbahçe ise 10. basamakta kendisine yer buldu.
 
Fenerbahçe Galatasaray
Anadolu Üniversitesi Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Anadolu Üniversitesi Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

İLK 10'A GİRDİLER

X platformunda 12 milyondan fazla takipçisi bulunan 10 Avrupa spor kulübü sırasıyla; Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal, Manchester City, Galatasaray, PSG ve Fenerbahçe oldu.
 
X’de sarı kırmızılıların 15.6 milyon, sarı lacivertlilerin ise 13.2 milyon takipçisi bulunuyor. İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, 50 milyon takipçi ile zirvede yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading