Yandex Metrica

Sitede Ara

Ayrılığı gündemdeydi! Beşiktaş planlarını değiştirdi

Ayrılığı gündemdeydi! Beşiktaş planlarını değiştirdi

Beşiktaş, İngiliz yıldız Alex Oxlade-Chamberlain'in lisansını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. Transfer dönemi sonrası takımda kalan oyuncu için yeni sezon planları şekilleniyor.

Spor

03.09.2024, 14:48

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, takımdan ayrılması gündemde olan Alex Oxlade-Chamberlain'in lisansını çıkardı. Siyah-beyazlı kulüp, tecrübeli oyuncunun lisansını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmen bildirdi. 

Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine çevirdi Köyüme döneceğim! Galatasaray'da Icardi bilmecesi: O iddia ortalığı yangın yerine... Haberi Görüntüle

AYRILIĞI GÜNDEME GELMİŞTİ

Transfer dönemi boyunca adı çeşitli İngiliz kulüpleriyle anılan Oxlade-Chamberlain, transfer sezonunun kapanmasıyla birlikte Beşiktaş'ta kaldı. Deneyimli futbolcu, sezonun ilk üç Süper Lig maçında kadroda yer almazken, lisansının çıkarılması, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un oyuncuyu yeni sezonda değerlendirebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı Arda Güler'in Şampiyonlar Ligi karşılaşması için Türk hakem atandı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Geçtiğimiz sezonun başında Beşiktaş'a transfer olan Alex Oxlade-Chamberlain, siyah-beyazlı formayla 30 maça çıktı. İngiliz yıldız, bu maçlarda 4 gol atarken 1 asistlik performans sergiledi. Kariyerinde Southampton, Arsenal ve Liverpool gibi köklü İngiliz kulüplerinde forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'taki ikinci sezonunda da katkı sağlamaya devam etmeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading