Yandex Metrica

Sitede Ara

Barcelona'da yaprak dökümü: İlkay sonrası bir ayrılık daha...

Barcelona'da yaprak dökümü: İlkay sonrası bir ayrılık daha...

Barcelona, harcama limitleri sebebiyle İlkay Gündoğan'la yollarını ayırmaya hazırlanırken, genç yıldız Vitor Roque'nin de Real Betis'e kiralık transferi için görüşmelere start verdi.

Spor

22.08.2024, 16:11

Barcelona, LaLiga'da sezona galibiyetle başlamış olsa da mali kısıtlamalar nedeniyle kadrosunda değişikliklere gitmek zorunda kalıyor. Takımın yeni transferlerini kaydedebilmek için harcama limitlerinde yer açmaya çalışan Katalan ekibi, İlkay Gündoğan ve Vitor Roque'nin takımdan ayrılma ihtimalleri üzerinde duruyor.

Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Athletic'te yer alan habere göre, geçtiğimiz sezon devre arasında Barcelona'ya katılan genç yetenek Vitor Roque, Real Betis'e kiralanabilir. İspanyol kulübü, Roque'yi kiralamak için Barcelona ile görüşmelerini sürdürüyor ve ikinci yıl için bir opsiyon ve satın alma hakkı üzerinde çalışıyorlar.

Roque'nin Barcelona'da antrenmanlara çıkmadığı ve transferin kısa süre içinde tamamlanmasının beklendiği bildirildi. Ayrıca, Brezilyalı futbolcuya Suudi Arabistan'dan da teklif geldiği, ancak Roque'nin kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ifade edildi.

Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç'a güzel haber! Cezada çifte indirim Tahkim Kurulu'ndan Ali Koç'a güzel haber! Cezada çifte indirim Haberi Görüntüle

İLKAY AYRILIYOR

Barcelona, yeni transferlerini kaydedebilmek için maliyetleri düşürme arayışında. Bu nedenle İlkay Gündoğan ile yollarını ayırmaya hazırlanan Barcelona, bu ayrılığın ardından Dani Olmo'yu kadroya dahil etmeyi planlıyor. Dani Olmo, Barcelona'nın transfer listesinde yer alsa da, harcama limitleri nedeniyle henüz kadroya kaydedilemedi.

Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Göztepe Süper Lig'de şeytanın bacağını kırdı! (GÖZTEPE-BODRUM FK ÖZET) Haberi Görüntüle

ROQUE'NİN KARİYERİ

Vitor Roque, futbol kariyerine Brezilya'da America MG takımında başladı ve sonrasında Cruzeiro ve Athletico Paranaense takımlarında forma giydi. Ocak ayında 40 milyon euro bedelle Barcelona'ya transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, kariyeri boyunca çıktığı 118 maçta 37 gol ve 13 asist kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading