Yandex Metrica

Barış Alper Yılmaz'a bir sürpriz talip daha! Dünya devleri dururken...

Barış Alper Yılmaz'a bir sürpriz talip daha! Dünya devleri dururken...

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz için Yunan ekibi Olympiakos harekete geçti. Premier Lig devleri dururken, milli futbolcu için gelen bu sürpriz teklif dikkat çekti.

Spor

30.08.2024, 11:34

Galatasaray'da geçen sezonun dikkat çeken isimlerinden olan Barış Alper Yılmaz, transfer gündeminin en çok konuşulan oyuncularından biri olmaya devam ediyor. Daha önce adı Liverpool ve Brighton gibi Premier Lig devleriyle anılan milli futbolcu için bu kez Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Olympiakos devrede.

Tarihe geçti! Hakan Akkaya'dan bronz madalya sevinci: Allahuekber! Tarihe geçti! Hakan Akkaya'dan bronz madalya sevinci: Allahuekber! Haberi Görüntüle

OLYMPIAKOS'TAN SÜRPRİZ HAMLE

Fanatik'te yer alan habere göre, Yunanistan Süper Lig ekiplerinden Olympiakos, Barış Alper Yılmaz ile ilgileniyor. Transfer döneminin başında Barış Alper Yılmaz için kapıyı 30 milyon eurodan açan Galatasaray yönetimi, yeni bir strateji belirledi. Yönetim, 24 yaşındaki futbolcuya gelen tüm teklifleri değerlendirmeye almayı planlıyor.

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman, şifresiz mi, hangi kanalda yayınlanacak? Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER'İN TRANSFERİNE İZİN VERİLECEK Mİ?

Barış Alper Yılmaz'ın transferine dair son kararı ise oyuncunun kendisi verecek. Eğer milli futbolcu, Olympiakos'a transfer olmayı isterse, Galatasaray yönetiminin bu talebe olumlu yanıt vereceği iddia ediliyor.

Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda Nara detayına dikkat Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda... Haberi Görüntüle

BU SEZONUN PERFORMANSI

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 5 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncunun bu etkileyici performansı, Avrupa'nın çeşitli kulüplerinin radarına girmesine neden oldu.

Yunan ekibi Olympiakos'un Barış Alper Yılmaz için yapacağı teklif ve Galatasaray yönetiminin bu teklife nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading