Yandex Metrica

Sitede Ara

Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu

Barış Alper Yılmaz'a İngilizler talip: Masadaki rakam belli oldu

Tottenham ve Brighton dışında Nottingham Forest de Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz'ı takibe aldı ve derbiye temsilci gönderdi. 

Spor

23.09.2024, 16:40

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ortaya koyduğu performansını Galatasaray formasında da devam ettiren milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın ilgisi çekmeye devam ediyor.

Sezona harika bir başlangıç yapan Barış Alper Yılmaz, Tottenham ve Brighton'ın ardından bir İngiliz ekibinin daha transfer listesine girmeyi başardı.

Yıldız futbolcu İsrail ekibinin transfer teklifini reddetti! Kanlı para istemiyorum... Yıldız futbolcu İsrail ekibinin transfer teklifini reddetti! Kanlı para istemiyorum... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE DERBİSİNE GÖZLEMCİ GÖNDERİLDİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest, son dönemde adından sıkça söz ettiren Barış Alper Yılmaz için Fenerbahçe derbisine gözlemci gönderdi.

Hatırlanacağı üzere milli futbolcu için yaz transfer döneminde Brighton, 20 milyon euroluk teklifte bulunmuştu. Premier Lig ekibinin bu teklifi 25 milyon euroya çıkarmaya hazır olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe Union SG'yi ağırlıyor, Beşiktaş Ajax'a konuk oluyor: İşte muhtemel 11'lerimiz Fenerbahçe Union SG'yi ağırlıyor, Beşiktaş Ajax'a konuk oluyor: İşte muhtemel... Haberi Görüntüle

BARIŞ ALPER'İN GALATASARAY PERFORMANSI

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'da bu sezon toplam 9 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu çıktığı maçlarda 4 gol attı ve 1 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading