Barış Alper Yılmaz'a yeni kontrat yolda: Galatasaray harekete geçti! Yıldız futbolcu kaç paraya anlaştı?

Barış Alper Yılmaz'a yeni kontrat yolda: Galatasaray harekete geçti! Yıldız futbolcu kaç paraya anlaştı?

Galatasaray, 2021 yılında 2.1 milyon euro karşılığında Keçiörengücü'nden transfer ettiği Barış Alper Yılmaz için yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl 4 yıllık yeni kontrat imzalayan milli futbolcu, gösterdiği performansla başarı basamaklarını hızla tırmandı.

Spor

14.10.2024, 13:11

Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz yıl 4 yıllık yeni kontrat imzaladığı milli futbolcu için bir kez daha harekete geçiyor. Galatasaray yönetimi, Barış Alper'e verdiği yeni sözleşme sözünü tutmaya hazırlanıyor.

Tam 3 penaltı kurtardı! Maçın önüne geçti Tam 3 penaltı kurtardı! Maçın önüne geçti Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞME HAZIRLANIYOR 

Sezon başında aldığı teklifleri reddedip Galatasaray'da kalmayı tercih eden Barış Alper ile milli ara sonrası yeni sözleşme imzalanması bekleniyor. Galatasaray yönetiminin Barış Alper'e verdiği sözün ise yıllığı 2 milyon eurodan 4 senelik kontrat olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Alex de Souza'nın takımını evinde yendi: Eski kaptan maç bitince bunu yaptı Fenerbahçe Alex de Souza'nın takımını evinde yendi: Eski kaptan maç... Haberi Görüntüle

GALATASARAY BARIŞ'I UZUN VADEDE DÜŞÜNÜYOR

Bu gelişmeler, Galatasaray’ın genç yeteneklere verdiği önemin ve oyuncularını uzun vadede kulüpte tutma stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading