Yandex Metrica

Sitede Ara

Barış Alper Yılmaz'ın menajerinden itiraf: Galatasaray 25 milyon euroluk teklifi reddetti

Barış Alper Yılmaz'ın menajerinden itiraf: Galatasaray 25 milyon euroluk teklifi reddetti

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için gelen 25 milyon euroluk teklifi reddetti. Açıklama Barış'ın menajerinden geldi. Barış Alper Yılmaz'ın menajeri, transferin son gününde oyuncuya Nottingham Forrest'ın 25 milyon avro önerdiğini ancak bunun kabul edilmediğini söyledi.

Spor

12.09.2024, 15:41

Almanya'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performansla övgüleri hak eden ve birçok Avrupa kulübünün radarına giren Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan, milli futbolcunun geleceğiyle ilgili konuştu.

Sports Digitale'in haberine göre; Tuncay Maldan, Barış Alper'e 25 milyon euroluk bir transfer teklifi geldiğini belirtti.

Barış Alper Yılmaz'ın menajeri, transferin son gününde oyuncuya Nottingham Forrest'ın 25 milyon avro önerdiğini ancak bunun kabul edilmediğini söyledi.

Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Sırp medyası deşifre etti: Krunic'in sözleşmesinde dikkat çeken madde Haberi Görüntüle

''25 MİLYON EUROLUK BİR TEKLİF ALDIK''

Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık.'' dedi.

Bunun adı beceriksizlik! Spor yazarları Trabzonspor- Beşiktaş derbisini yorumladı Bunun adı beceriksizlik! Spor yazarları Trabzonspor- Beşiktaş derbisini yorumladı Haberi Görüntüle

''GALATASARAY İSTEMEDİ''

Sarı-kırmızılı takımın Barış ile yola devam etmek istediğini belirten Tuncay Maldan, ''Galatasaray, Barış ile devam etmek istediği için gelen tekliflere geri dönüş yapıp, herhangi bir rakam talep etmedi. Barış geride kalan iki sezonda da takımın iskeleti için en önemli oyunculardandı. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik. Barış Alper'in Avrupa hayali devam ediyor ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandı.'' ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading