Yandex Metrica

Sitede Ara

Başakşehir - Antalyaspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir - Antalyaspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında RAMS Başakşehir, kendi sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Futbolseverler bu kritik karşılaşmanın detaylarını merak ediyor. Maçın tarihini, saatini ve yayın bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Spor

01.09.2024, 18:48

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında heyecan dolu bir karşılaşma futbolseverleri bekliyor. RAMS Başakşehir, kendi sahasında Antalyaspor'u konuk edecek. Bu önemli mücadele, 1 Eylül Cuma günü saat 19.15'te başlayacak.

Portekiz basını ona 'Türk Harry Potter' diyor: Kerem Aktürkoğlu sözleşme imzalamak için Lizbon'a gitti Portekiz basını ona 'Türk Harry Potter' diyor: Kerem Aktürkoğlu sözleşme... Haberi Görüntüle

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Futbol tutkunları, bu kritik mücadeleyi ekran başında takip edebilecek. RAMS Başakşehir - Antalyaspor maçı, beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek isteyenler, beIN SPORTS 2 üzerinden karşılaşmayı takip edebilirler.

Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye oynadı, diğer ikisi döküldü Avrupa Ligi kriterlere göre simüle edildi: 3 büyüklerden 1'i zirveye... Haberi Görüntüle

PUAN DURUMU

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading