Yandex Metrica

Sitede Ara

Başakşehir'den sessiz sedasız transfer! 3 yıllık imza atıldı

Başakşehir'den sessiz sedasız transfer! 3 yıllık imza atıldı

Başakşehir, Arouca'dan kiraladığı Jerome Opoku'nun satın alma opsiyonunu kullanarak, oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Spor

26.06.2024, 16:16

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, geçtiğimiz sezon Portekiz'in Arouca takımından kiraladığı Jerome Opoku'nun satın alma opsiyonunu kullanarak, 25 yaşındaki stoper ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Arda Güler transfere çok yakın! Real Madrid'den şartlı izin Arda Güler transfere çok yakın! Real Madrid'den şartlı izin Haberi Görüntüle

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA

Başakşehir Kulübü'nden yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu başında Portekiz kulübü Arouca'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığımız Jerome Opoku'nun opsiyonu kullanılarak, oyuncumuz ile 3 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Başakşehir ailesinin değerli bir ferdi olarak kariyerini sürdürecek olan Jerome Opoku'ya başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Arda Güler'den flaş Montella çağrısı! Arda Güler'den flaş Montella çağrısı! Haberi Görüntüle

BAŞARILI PERFORMANS

Geçtiğimiz sezon Başakşehir formasıyla 36 maça çıkan Jerome Opoku, 4 gol ve 1 asistlik performans sergileyerek takımına önemli katkılarda bulundu. Kulüp, Opoku'nun başarılı performansından memnuniyet duyduğunu ve yeni sezonda da aynı başarıyı sürdürmesini beklediğini belirtti.

Beşiktaş'ı üzecek karar Bronckhorst'tan geldi: Semih Kılıçsoy'u bildirdi Beşiktaş'ı üzecek karar Bronckhorst'tan geldi: Semih Kılıçsoy'u bildirdi Haberi Görüntüle

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Başakşehir, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, kadrosunu güçlendirmeye yönelik adımlar atmayı sürdürüyor. Jerome Opoku'nun takıma katılması, savunma hattının daha da sağlamlaşmasına katkı sağlayacak. Teknik direktör Emre Belözoğlu, yeni sezon öncesi takımın genel performansını artırmak için yoğun bir çalışma programı uyguluyor.

Başakşehir taraftarları, Jerome Opoku'nun kalıcı olarak takıma katılmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, yeni sezonda takımın başarılı performansını sürdürmesini bekliyor. Taraftarlar, özellikle savunma hattında Opoku'nun önemli bir rol üstleneceğine inanıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading