Yandex Metrica

Sitede Ara

Başakşehir'in Konferans mücadelesi şifresiz yayınlanacak! Başakşehir - İberia Tiflis maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda?

Başakşehir'in Konferans mücadelesi şifresiz yayınlanacak! Başakşehir - İberia Tiflis maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi’nde play-off turuna yükselmek isteyen Başakşehir, 3. ön eleme turu rövanş maçında Gürcistan’ın İberia Tiflis takımıyla karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda aldığı 1-0’lık galibiyetle önemli bir avantaj elde eden turuncu-lacivertliler, bu kez evinde tur biletini kapmak için sahaya çıkıyor. Futbolseverler, bu kritik karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilecek. İşte Başakşehir - İberia Tiflis maçının detayları...

Spor

15.08.2024, 11:35

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında bugün İberia Tiflis’i Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacak. Mücadele, saat 20.45'te başlayacak ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Son dakika... 10 kişiyle direndik: Türkiye, Galler deplasmanından puanla dönüyor Son dakika... 10 kişiyle direndik: Türkiye, Galler deplasmanından puanla dönüyor Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR NASIL TUR ATLAR?

Gürcistan’da oynanan ilk maçta 1-0 galip gelen Başakşehir, bu avantajla sahaya çıkıyor. Turuncu-lacivertliler, sahadan galip ayrılması veya beraberlikle ayrılması durumunda adını play-off turuna yazdıracak. Başakşehir’in tek farklı mağlubiyeti halinde ise maç uzatmalara gidecek. Eğer uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa, tur atlayan takım penaltı atışlarıyla belirlenecek. İberia Tiflis'in tur atlayabilmesi için ise en az 2 farklı galip gelmesi gerekiyor.

Trabzonspor- Beşiktaş maçında deplasman taraftarı gelecek mi? Trabzonspor- Beşiktaş maçında deplasman taraftarı gelecek mi? Haberi Görüntüle

MAÇIN HAKEMİ VE KADROSU BELLİ OLDU

Karşılaşmayı Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. Raczkowski’nin yardımcılıklarını Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik üstlenecek.

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde, hangi maçlar deplasmanda? Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maç tarihleri ne zaman? Hangi maçlar evde,... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'İN PLAY-OFF'TAKİ MUHTEMEL RAKİBİ

Başakşehir, turu geçmesi halinde UEFA Konferans Ligi play-off turunda İrlanda'nın St. Patrick's Athletic takımı veya Azerbaycan'ın Sabah takımıyla karşılaşacak. İrlanda'da oynanan ilk maçı St. Patrick's Athletic 1-0 kazanmıştı. Play-off turu ilk maçları 22 Ağustos'ta, rövanşları ise 29 Ağustos'ta oynanacak.

2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem turu eşleşmeleri... 2024-2025 Türkiye Kupası maçları ne zaman başlayacak? İşte 1. elem... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'DE ÖNE ÇIKAN İSİMLER

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan yönetimindeki takımda, bu önemli maç öncesi gözler Figueiredo, Keny, Krzysztof Piatek ve Dimitrios Pelkas gibi yıldız oyuncularda olacak. Ligde son olarak Rizespor ile berabere kalan Başakşehir, hem ligde hem de Avrupa’da başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi’ndeki bu zorlu mücadelesi, futbolseverler için büyük bir heyecan vaat ediyor. Karşılaşma öncesinde ve sonrasında tüm detaylar ve analizler için sitemizi takip edebilirsiniz!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading