Yandex Metrica

Başakşehir'in maçında Polonyalı hakem düdük çalacak

Başakşehir'in maçında Polonyalı hakem düdük çalacak

RAMS Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Gürcistan ekibi Iberia Tiflis ile karşılaşacağı mücadelede, Polonyalı hakem Pawel Raczkowski düdük çalacak.

Spor

11.08.2024, 16:21

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis’i ağırlamaya hazırlanıyor. UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, 15 Ağustos Perşembe günü Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak ve saat 20.45’te başlayacak bu önemli mücadelede, Polonyalı hakem Pawel Raczkowski görev alacak.

Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdı: Yeni hoca kim olacak? Son dakika... Resmi açıklama geldi! Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını... Haberi Görüntüle

YARDIMCILARI DA BELLİ OLDU

Raczkowski’nin yardımcıları ise yine Polonya’dan Radoslaw Siejka ve Adam Kupsik olacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Jaroslaw Przybyl üstlenecek.

Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu fazla! Fatih Terim'in en yakın dostundan flaş açıklamalar: Dursun Özbek'in sorumluluğu... Haberi Görüntüle

BEŞAKŞEHİR'İN HEDEFİ NET

Bu kritik maçta Başakşehir, rakibi karşısında avantaj elde etmek ve bir üst tura yükselmek için sahaya çıkacak. Polonyalı hakem ekibinin yöneteceği bu karşılaşma, UEFA Konferans Ligi'nde Türk futbolu için önemli bir mücadele olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading