Yandex Metrica

Başarılı bir eleman' sözleri aralarını açmıştı! Ünal Aysal-Fatih Terim cephesinde flaş gelişme

Başarılı bir eleman' sözleri aralarını açmıştı! Ünal Aysal-Fatih Terim cephesinde flaş gelişme

Galatasaray'da başkanlık yaptığı dönemde, teknik direktör Fatih Terim için 'Başarılı bir eleman' ifadesini kullanan Ünal Aysal, deneyimli teknkik adamla aralarındaki buzları erittiğini açıkladı. 

Spor

17.09.2024, 11:18

Hatırlanacağı üzere Ünal Aysal'ın Galatasaray'da başkanlık yaptığı 2013-2014 sezonunda dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in görevine son vermesi sonrası ikilinin arası uzun zamandır soğuktu ve konuşmuyorlardı. yıllardır soğuktu.

Hürriyet'e konuşan Ünal Aysal, Fatih Terim ile Atina'da karşılaştıklarını ve buzları erittiklerini söyledi.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor Süper Lig ekibine imza attı Fenerbahçe'de beklenen ayrılık: Emre Mor Süper Lig ekibine imza attı Haberi Görüntüle

''KONU OLDUKÇA FARKLI ALGILANDI''

Süreçle ilgili konuşan Ünal Aysal, ''O dönemin şampiyonluk telaşı içinde bu konu oldukça farklı algılandı. Nitekim sonrasında ne benim Fatih hoca hakkında, ne de onun benim hakkımda kişisel ve hasmane bir söylemi olmadı. Bir araya geldiğimiz her Galatasaray etkinliğinde karşılıklı nezaket ve saygı çerçevesinde merhabalaştık.'' dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu Haberi Görüntüle

''GALATASARAY'DA KIRGINLIK OLMAZ''

''En son yurt dışında bir restoranda yemek yerken karşılaştık ve karşılıklı olarak sohbet ederek buzları erittik.'' diyen Ünal Aysal, ''Galatasaray’da küslük ve kırgınlık olmaz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading