Başkan kesenin ağzını açtı: Şampiyon ol İstanbul'dan arsayı kap!

Başkan kesenin ağzını açtı: Şampiyon ol İstanbul'dan arsayı kap!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Serhat Ardahanspor'un Başkanı Üzeyir Engin, oyunculara ve teknik ekibe şampiyon olmaları durumunda prim vereceğini açıkladı. Genellikle para olarak açıklana bu prim diğerlerinden biraz fark oldu. Futbolcular ve teknik heyet, başkanın bu kararı sonrası kulaklarına inanamadı.

Spor

15.10.2024, 15:39

Serhat Ardahanspor 2013 yılında 100 bin nufüsa sahip olan Ardahan bölgesini temsil etmek amacıyla kuruldu. Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden takımda 25 Ağustos tarihinde kongreye gidildi. Birçok adayın olduğu kongreden iş insanı Üzeyir Engin, başkan olarak çıktı.

Takıma önemli yatırımlar yapan Üzeyir Engin kadroyu ve teknik ekibi baştan aşağıya yeniledi. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan Başkan Engin, kafayı 3. lige çıkmaya taktı. Bu sene mutlaka bu hedefe ulaşmak isteyen Başkan Engin, gözünü kararttı.

Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası ilk açıklama Kumar borcu iddiası doğru mu? Serhat Akın'dan silahlı saldırı sonrası... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYON OL ARSAYI AL!

Yeni başlayan BAL Lig'in 2. hafta 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 1 puan ile 10. sırada yer alan takıma Başkan Üzeyir Engin el attı. 2-2 berabere kalınan Batlamanspor maçının ardından soyunma odasına inen Başkan Engin, şampiyon olması halinde oyuncu ve teknik ekibin her birine prim olarak, İstanbul’da 250’şer metrekare arsa vereceğini açıkladı. 

 Engin bu kararı teknik ekip ve futbolcular tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Büyük moral ve motivasyon kazanan takım bundan sonraki süreçte saha içerisindeki mücadelerinde daha etkili olmaya çalışacak.

Ardahan şehrinin futbolda iyi noktalarda olması gerektiğini vurgulayan Başkan Üzeyir Engin Türkiye profesyonel futbol liginde temsil edilmeyen tek il olduğunu aktardı. İyi bir takım kurduklarını ifade eden Başkan Engin, iddialı olduklarını açıkladı.

İstanbul'da gayrimenkul işi ile uğraşan Başkan Engin, “Tek amacım bu yıl aldığım Serhat Ardahanspor’u şampiyon yapıp 3’üncü lige çıkarmak" dedi.

Başkan Engin, "Futbolcu ve teknik ekibe aldıkları her galibiyet için prim vereceğimizi açıkladık. Şampiyon olmaları halinde İstanbul’da 250'şer metrekare arsa hediye edeceğim. Sporcularıma inanıyor ve güveniyorum” diye konuştu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Bersan Taskaya

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading