Yandex Metrica

Basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olmuştu! Alkollü şoförün ifadesi ortaya çıktı

Basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olmuştu! Alkollü şoförün ifadesi ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Muğla'nın Datça ilçesinde, otomobiliyle çarptığı milli basketbolcu İlkan Karaman'ın ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. Tutuklanan Emre Ali Önder isimli şahsız savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Emre Ali Önder, ''Kaza anında alkollüydüm. Yaşananlar için üzgünüm." dedi.    

Spor

10.09.2024, 12:39

Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe, Karşıyaka ve Beşiktaş gibi büyük camialarda forma giyen milli basketbolcu İlkan Karaman, bir kazaya değil bir cinayete kurban gitti. Alkollü bir sürücü onu hayattan, sevdiklerinden, hayallerinden kopardı.

Basketbol camiasını yasa boğan ölümlü kaza şu şekilde gerçekleşti. Datça'da bir akaryakıt istasyonunun önünde gece saat 02.30 sıralarında yolun karşısına geçmek isteyen İlkan Karaman'a inşaat mühendisi Emre Ali Önder'in kullandığı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan İlkan Karaman, Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İmza an meselesi... Kerem Aktürkoğlu'nun yeni takımı belli oldu! İmza an meselesi... Haberi Görüntüle

ALKOLLÜ ŞOFÖR TUTUKLANDI

Kazanın ardından otomobili terk ederek olay yerinden kaçan Emre Ali Önder, 2 saat sonra Datça Devlet Hastanesi'nin önünde yakalandı. Muayenesinde 1.16 promil alkollü olduğu belirlenen şoför, gözaltına alındı. Emre Ali Önder, polisteki işlemleri sonrası tutuklandı.

Önder'in savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Savcılık ifadesinde evinde 2 bira içtiğini belirten Önder, "Sonrasında annemin uyku ilacını almak amacıyla trafiğe çıktım. Araçla Reşadiye Mahallesi'ndeki kavşağa geldiğimde ışıklardan geçeceğim için frene bastım. Frene basmamla birlikte araç kaymaya başladı. Frene basmamla birlikte araç kaymaya başladı. Bu nedenle refüje çarptım ve direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride doğru geçtim." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Fatih Terim'den Kerem Aktürkoğlu için iddialı sözler: Avrupa'nın en iyisi Haberi Görüntüle

''ALKOLLÜYDÜM ÜZGÜNÜM''

Sözlerine devam eden Önder, "Bu sırada olay yerinde yaya olarak bulunan tanımadığım, ismini sonradan öğrendiğim bir kişinin hayatını kaybettiğini öğrendim. Kazadan sonra olay yerine vatandaşlar gelip, bizimle ilgilendi. Yaralandığım için Datça Devlet Hastanesi'ne gittim. Amacım, olay yerinden kaçmak değildi. Hastanedeyken polis ekipleri geldi ve beni yakaladılar. Kaza anında alkollüydüm. Yaşananlar için üzgünüm." dedi.

PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! PES 2025 ne zaman çıkıyor? Gizli raporlar sızdı! Haberi Görüntüle

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI

İlkan Karaman, kariyerinde TOFAŞ, Karşıyaka, Fenerbahçe, Acıbadem Üniversitesi, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Büyükçekmece Basketbol, Cholet, Antibes Sharks, Petkimspor, Yalovaspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Formosa Taishin ve Çayırova Belediyespor'da oynadı.

34 yaşında hayatını kaybeden İlkan Karaman, hem saha içi hem saha dışında karizmasıyla, hayata ve doğaya olan sevgisiyle, çevreye saçtığı enerjisiyle tanınan birisiydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading