Yandex Metrica

Batshuayi Galatasaray'a maliyeti ne kadar? Batshuayi GS'ye mi transfer oldu?

Batshuayi Galatasaray'a maliyeti ne kadar? Batshuayi GS'ye mi transfer oldu?

 Batshuayi GS'ye mi transfer oldu? Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de başkanlık seçimlerini bir kez daha Ali Koç kazandı. Fenerbahçe taraftarlarına şampiyonluk sözü veren Ali Koç takımı güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başladı. Geçen sene takıma büyük katkı sağlayan ve kontratı sona eren Batshuayi'nin Galatasaray'a trasfer olması sarı lacivertli taraftarları kızdırdı. Peki Batshuayi Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Spor

20.06.2024, 10:39

Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek yeni bir yapılanmaya giden Fenerbahçe'de gözler yeni transferlere çevrildi. Takımın ana kadrosunu korurken yeni transferlerle takımı güçlendirmek isteyen Feberbahçe yönetimine Galatasaray'dan çalım geldi. Takımın önemli isimlerinden Michy Batshuayi'nin sözleşmesi sona ermişti. Michy Batshuayi için Galatasaray devreye girdi ve yıldız golcünün sarı kırmızılı takımla anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Nuri Şahin o oyuncuların biletini kesti! Dortmund'dan gönderilecekler Nuri Şahin o oyuncuların biletini kesti! Dortmund'dan gönderilecekler Haberi Görüntüle

MİCHY BATSHUAYİ'NİN GALATASARAY'A MALİYETİ NE KADAR?

Batshuayi'nin kontratının sona erdiği ve Fenerbahçe ile göüştüğü biliniyordu. Galatasaray yıldız oyuncu ile sürpriz şekilde anlaşma sağladı. Serbest kalan Michy Batshuayi'nin transferinde Galatasaray'dan imza paraı hamlesi geldi. 30 yaşındaki forvetin sarı-kırmızılıların teklifini kabul etttiği ve resmi sözleşmeye imza atmasının an meselesi olduğu belirtildi. Sports Digitale'in haberine göre Galatasaray yıldız golcüye  3 yıllık sözleşme, 3 milyon euro imza parası ve 3 milyon euro yıllık ücret teklif ettiği iddia edildi. 

Beşiktaş, Salih Uçan'la nikah tazeledi Beşiktaş, Salih Uçan'la nikah tazeledi Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ GALATASARAY'A TRANSFER Mİ OLDU?

Galatasaray'ın üç yıllık sözleşme teklifini kabul eden 30 yaşındaki Batshuayi'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek istediği öğrenildi. 

Nuri Şahin'den Türk yıldıza kanca! Dortmund resmen devrede Nuri Şahin'den Türk yıldıza kanca! Dortmund resmen devrede Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN BATSHUAYİ TEKLİFİ

Fenerbahçe, Batshuayi’ye 3 yıllık sözleşme, 1 milyon euro imza parası, 3 milyon euro yıllık ücret önerdi ancak sarı kırmızılıarın teklifi daha cazip geldi.  Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Fenerbahçe, Batshuayi’ye 3 yıllık sözleşme, 1 milyon euro imza parası, 3 milyon euro yıllık ücret önerdi. Galatasaray’ın teklifi; 3 yıllık sözleşme, 3 milyon euro imza parası, 3 milyon euro yıllık ücret." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading