Yandex Metrica

Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum

Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, son olarak ezeli rakibi Fenerbahçe'nin golcüsü Michy Batshuayi'yi kadrosuna katmıştı. Belçikalı golcü, Icardi ve Okan Buruk hakkında konuştu ve  Galatasaray forması giydiği için gurur duyduğunu belirtti. İşte detaylar...

Spor

16.07.2024, 16:52

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'de forma giyen Belçikalı golcü Batshuayi'yi kadrosuna kattı.

Ses getiren transferin ardından gelecek sezon hazırlıklarına hemen başlayan yıldız futbolcu,  Slovenya kampında açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan Belçikalı golcü, "Çok iyi geçiyor kamp, çok sıkı çalışıyoruz. Bireysel olarak bir hayli hazırlık yapıyorum. Benim için yeni bir meydan okuma. Benden beklentiler yüksek olduğu için çalışmalarıma özen gösteriyorum. Güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz."

Galatasaray'a büyük şok! Hermoso kaçtı mı, kaçırıldı mı? Galatasaray'a büyük şok! Hermoso kaçtı mı, kaçırıldı mı? Haberi Görüntüle

''G.SARAY FORMASI GİYDİĞİM İÇİN GURURLUYUM"

"Çok güzel bir transfer süreci gerçekleşti. Galatasaray birkaç seneden beri beni istiyordu. Galatasaray forması giydiğim için gurur duyuyorum. Yönetim gerekenleri yaptı ve ben de Galatasaray'dayım."

Son dakika... 10 kişiyle direndik: Türkiye, Galler deplasmanından puanla dönüyor Son dakika... 10 kişiyle direndik: Türkiye, Galler deplasmanından puanla dönüyor Haberi Görüntüle

"ICARDI İLE FARKLI ÖZELLİKLERİMİZ VAR"

"İyi olan taraf iki oyuncunun iyi işler yapmasıyla beraber takım içindeki seviyenin yükselmesidir. Bu da takıma olumlu yansır. Icardi büyük bir oyuncu. Çok kaliteli biri. Mauro ile benim özelliklerim farklı. Ben güçlü ve hızlıyım, onun oyun vizyonu geniş. Gol atmak için uygun bir ortam.

Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon euroluk bek Fenerbahçe, Guardiola'nın göklere çıkarttığı yıldızı istiyor: Ferdi'nin yerine 50 milyon... Haberi Görüntüle

''BİRBİRİMİZİ TAMAMLIYORUZ''

Birbirimizi tamamlayan forvetleriz. Bunun hocaya ve takıma yansıması pozitif olacak. Birbirimizle anlaşırsak sonuçları güzel olacak. Kampta bu ilişkinin gelişmesi ve uyumu için çalışıyoruz. İki forvet daha iyi, tek forvet zor oluyor. Bazen forvetler tek oynar, 2-3 defansla birlikte oynar.

Bu kilidi açmak için ikili oynamak daha kolay oluyor. Maça göre değişiklikler olabilir. Hocamıza herkes çok güveniyor. En doğru çözümü bulacağına inanıyorum."

Az Alkmaar-Fenerbahçe maçı ne zaman,saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi maç programı… Az Alkmaar-Fenerbahçe maçı ne zaman,saat kaçta? UEFA Avrupa Ligi maç... Haberi Görüntüle

"OKAN BURUK İLE İYİ İLETİŞİMİMİZ VAR"

"Çok iyi bir iletişimimiz var. Hepimizle İngilizce konuşuyor. Oyunculardan istediği şeyleri kendisi söylüyor. Oyun vizyonunu hızlıca anlıyorsunuz. Size önerilerde uyarılarda bulunuyor. İletişimde, bir oyuncunun oynayacağı oyunu anlaması için çok önemli."

Galatasaray'da ayrılık netleşti! Yeni takımını resmen duyurdu Galatasaray'da ayrılık netleşti! Yeni takımını resmen duyurdu Haberi Görüntüle

"FAVORİM ARDA"

"Türk futbolu gelişiyor. İyi bir jenerasyon var. Birlikte kupalar kazanacaktır, inanıyorum. Türk olarak favori oyuncum tabii ki Arda Güler." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading