Yandex Metrica

Batshuayi'den imza sonrası ilk sözler

Batshuayi'den imza sonrası ilk sözler

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi, Galatasaray ile resmi sözleşme imzaladı ve imza sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor

04.07.2024, 18:28

Michy Batshuayi, Galatasaray'a resmen transfer oldu. Belçikalı oyuncu imza töreni sonrasında yaptığı konuşmada, yeni kulübüne duyduğu heyecanı ve mutluluğu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik: 'Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Takım'a tebrik: 'Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum' Haberi Görüntüle

KARŞILAMA İÇİN TEŞEKKÜR

Batshuayi, Galatasaray'da geçireceği yeni dönemle ilgili ilk açıklamasında şunları söyledi: "Karşılama için çok teşekkür ederim, çok mutluyum. Galatasaray büyük ve sıklıkla şampiyon olan bir kulüp. Bu, bir oyuncu için çok önemli. Galatasaray birkaç seneden beri beni istiyordu. Kader bizi bir araya getirdi."

Fenerbahçe'de bir veda daha! Osayi Samuel'in geleceği hakkında karar çıktı Fenerbahçe'de bir veda daha! Osayi Samuel'in geleceği hakkında karar çıktı Haberi Görüntüle

"AİLEM DE ÇOK MEMNUN"

Belçikalı golcü, Galatasaray'ın kendisine duyduğu güveni boşa çıkarmayacağını belirterek, "Futbolun güzelliği burada, bazıları memnun oluyor bazıları olmuyor. Burada en önemlisi benim memnun olmam. Ailem de çok memnun. Galatasaray'ın bana duyduğu güvene karşı çok çalışacağım." dedi.

Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ MUTLULUĞU

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmanın kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Batshuayi, "Şampiyonlar Ligi'ni biliyorum. Tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım için mutluyum. Bu stadyumda oynamak muhteşem bir deneyim olacak. Taraftarlarımızın inanılmaz olduğunu biliyorum. Mertens, Zaha ve Ziyech gibi isimleri tanıyorum. Diğerleri ile de tanışacağım." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı Trabzonspor'dan bir KAP daha! Hırvat yıldızın transferi açıklandı Haberi Görüntüle

SÖZLEŞME DETAYLARI

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir." denildi.

Dursun Özbek'ten transfer müjdesi: Nokta atış yapacağız Dursun Özbek'ten transfer müjdesi: Nokta atış yapacağız Haberi Görüntüle

ÜÇ BÜYÜK KULÜPTE DE FORMA GİYEN İLK YABANCI

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ardından bu kez Galatasaray'ın yolunu tutan Michy Batshuayi, üç büyük kulübün de formasını giyen ilk yabancı futbolcu unvanına sahip olacak.

Türkiye serüvenine ilk olarak 2021-2022 sezonunda Beşiktaş'ta Chelsea'den kiralık olarak başlayan Belçikalı santrfor, forma giydiği 42 resmi maçta 14 kez golle buluştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading