Yandex Metrica

DOLAR

32.69

%-0.6 expand_more

EURO

35.09

%-0.2 expand_more

ALTIN

2444.40

%-0.2 expand_more

BIST

10331.60

%-2.9 expand_more

BTC ($)

62812.92

%1.46 expand_less

Batshuayi'nin eşine ölüm tehdidi: Önce paylaştı sonra sildi

Batshuayi'nin eşine ölüm tehdidi: Önce paylaştı sonra sildi

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin eşi Amely Maria, Belçikalı golcünün Galatasaray'a transferinin ardından tehdit edildiklerini açıkladı. Amely Maria, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Ailemi tehdit edenler ve futbol için çocuğumun ölümünü isteyenler utansın ve siz aileden bahsetmeye cüret ediyorsunuz?" dedi. Amely Maria, daha sonra paylaşımını sildi.

Spor

21.06.2024, 15:33

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, transferde de bir gol yedi.

Galatasaray, Fenerabhçe ile olan sözleşmesi sona eren Batshuayi ile her konuda anlaşma sağladı ve ezeli rakibine yılın transfer çalımını attı.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı yönetici Cenk Ergün, bu transferde büyük bir rol oynadı.

Çekya- Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak mı? Montella açıkladı Çekya- Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Arda Güler oynayacak... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK

Bilindiği üzere Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin sarı lacivertlilerle sözleşmesi bu sezon itibariyle sona erdi. Serbest oyuncu statüsündeki 30 yaşındaki futbolcu, 3 yıllık kontratın yanında imza parası da talep etti. Fenerbahçe ve Galatasaray Michy Batshuayi'ye 3 yıllık sözleşme teklif etti. Son tekliflere göre Galatasaray'ın sunduğu maddi şartlar Fenerbahçe'ye oranla daha yüksek oldu.

Türkiye EURO 2024 puan durumu | Türkiye kaçıncı sırada, kaç puanı var? Türkiye EURO 2024 puan durumu | Türkiye kaçıncı sırada, kaç... Haberi Görüntüle

BATSHUAYİ ASLAN OLDU

Belçikalı golcünün temsilcisi Galatasaray'ın 3 yıllık teklifine 'evet' dedi. Galatasaray, Belçikalı golcüye yıllık 3 milyon euro net maaş verecek. Sarı-kırmızılı takım ayrıca 3 milyon euro da imza parası verecek. Fenerbahçe ise Michy Batshuayi için 1 milyon euro imza parası vermeyi kabul etti ancak Belçikalı golcünün temsilcisi bunu kabul etmedi.

Türkiye'nin incisi Arda Güler için sürpriz transfer hamlesi Türkiye'nin incisi Arda Güler için sürpriz transfer hamlesi Haberi Görüntüle

ÖLÜM TEHDİDİ

Belçikalı golcünün Galatasaray'la el sıkışmasının ardından Michy Batshuayi'nin eşi Amely Maria, sosyal medya hesabı üzerinden tehditler aldığını açıkladı.

Maria'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Gölgedekilerin neler olup bittiğini bilmediğinizde, masumlara parmak sallamayın. Gerçek suçlular, sorumluluk almayanlardır. Ailemi tehdit edenler ve futbol için çocuğumun ölümünü isteyenler utansın ve siz aileden bahsetmeye cüret ediyorsunuz? Ne utanç verici!!! Irkçılık ve ölüm tehditleri mi? Tanrı hepinizi görüyor."

Amely Maria, kısa bir süre sonra bu paylaşımını sildi.

Halil Umut Meler'e EURO 2024'te kritik görev! Dev maçta düdük çalacak Halil Umut Meler'e EURO 2024'te kritik görev! Dev maçta düdük... Haberi Görüntüle

ACUN ILICALI: İSTESEYDİK TAKIMDA TUTARDIK

Öte yandan Belçikalı golcü Michy Batshuayi’nin Galatasaray'a transfer olması Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekerken Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı'dan konuya ilişkin bir açıklama geldi. Acun Ilıcalı açıklamasında "Hocamız Jose Mourinho ile yaptığımız toplantılarda santrfor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi'yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin." dedi.

Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Haberi Görüntüle

43 MAÇTA 24 GOL 3 ASİST

Geride bıraktığımız sezonda birçok maça yedek kulübesinde başlayan Belçikalı golcü takımına büyük katkı sağladı. Batshuayi geride kalan sezonda Fenerbahçe formasıyla çıktığı 43 maçta 24 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading