Yandex Metrica

Belotti'den flaş imza! Serie A'ya yeni yükselen takıma gitti

Belotti'den flaş imza! Serie A'ya yeni yükselen takıma gitti

Süper Lig ekiplerini de peşinden koşturan ve İtalya dışında oynamaya sıcak bakmayan İtalyan yıldız Andrea Belotti, Serie A'ya yeni yükselen Como 1907 ile anlaşmasının ardından imzayı attı.

Spor

26.06.2024, 12:21

Andrea Belotti, İtalya Serie A'nın yeni ekiplerinden Como'ya transfer oldu. Kulüp, tecrübeli golcüyle 2 yıllık bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Teknik direktör Montella'dan Arda Güler'e yeni görev Teknik direktör Montella'dan Arda Güler'e yeni görev Haberi Görüntüle

BELOTTI'NİN AÇIKLAMALARI

Belotti, Como'yu seçmesindeki en büyük etkenin kulübün sunduğu proje olduğunu belirterek, "Como'yu seçtim çünkü sundukları projeye ikna oldum. Bu benim için çok önemliydi çünkü teknik direktörle aynı düşünceye sahibim. Başarı için gereken her şey mevcut" dedi.

Aslan yeni yuvasında: Sezonun ilk antrenmanında Michy Batshuayi de yer aldı Aslan yeni yuvasında: Sezonun ilk antrenmanında Michy Batshuayi de yer... Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezonu Fiorentina'da kiralık olarak geçiren Belotti, sezon sonunda Roma'ya dönmüştü. Ancak yeni sezonda Como'nun başarısı için ter dökecek.

Como, Cesc Fabregas yönetiminde başarılı bir sezon geçirerek Serie A'ya yükseldi. Andrea Belotti'nin transferiyle forvet hattını güçlendiren takım, Serie A'da kalıcı olmayı hedefliyor.

Belotti'nin tecrübesi ve golcülük yetenekleri, Como'nun Serie A'da başarılı olma yolundaki en büyük kozlarından biri olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading