Sitede Ara

Benfica Atletico şifresiz hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu'nun maçı ne zaman?

Benfica Atletico şifresiz hangi kanalda? Kerem Aktürkoğlu'nun maçı ne zaman?

A milli takım oyuncusu eski Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu’nun formasını giydiği Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. maçında Atletico Madrid ile karşılaşıyor. Peki, Benfica Atletico Madrid maçı ne zaman? Kerem Aktürkoğlu’nun maçı şifresiz hangi kanalda?

Spor

02.10.2024, 18:51

Portekiz takımlarından Benfica’ya transfer olduğu günden bu yana gollerini sıralamaya devam eden Kerem Aktürkoğlu bu sefer hünerlerini Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid karşısında sergilemeye hazırlanıyor. Orkun Kökçü ile birlikte muhteşem bir performans sergileyen Aktürkoğlu şu ana kadar rakip ağları 3 kez havalandırırken 3’de asist gerçekleştirdi.

Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük’ün yöneteceği karşılaşma öncesinde Kerem Aktürkoğlu’nun forma giydiği Benfica Atletico Madrid maçının hangi kanalda şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Kerem Aktürkoğlu

Volkan Demirel'in yeni adresi belli oluyor! Süper Lig ekibiyle görüştü Volkan Demirel'in yeni adresi belli oluyor! Süper Lig ekibiyle görüştü Haberi Görüntüle

BENFİCA ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi’den Estadio da Luz’de oynanacak Benfica Atletico Madrid maçı saat 22.00’dan itibaren Tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Kerem Aktürkoğlu’nun forma giyeceği Benfica Atletico Madrid maçının şifresiz yayın kanalı bulunmuyor.

Son olarak geçtiğimiz hafta Portekiz Ligi’nde Benfica’nın Gil Vicente’yi 5-1 yendiği karşılaşmada 1 gol atan Aktürkoğlu bu sezonki ilk Şampiyonlar Ligi haftasında da Kızılyıldız deplasmanında ağları havalandırmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading