Yandex Metrica

Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek gerekecek

Benfica'dan Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bedel! Serbest kalması için servet dökmek gerekecek

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer oldu. Portekiz ekibi, milli futbolcu için 12 milyon euro öderken, serbest kalma bedeli ise 60 milyon euro olarak belirlendi.

Spor

03.09.2024, 10:24

Galatasaray, 4 yıldır formalarını giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nu Benfica’ya gönderdi. Bu sürpriz transfer, Sarı-Kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Benfica, bu transfer için Galatasaray'a 12 milyon euro ödeme yapacak. Ayrıca anlaşmaya göre Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bir sonraki transferinden elde edilecek kardan yüzde 10 pay alacak.

Galatasaray'dan son dakika transfer! Rolland Sallai ile anlaştı Galatasaray'dan son dakika transfer! Rolland Sallai ile anlaştı Haberi Görüntüle

BENFICA'NIN SERBEST KALMA BEDELİ

Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Benfica'nın Kerem Aktürkoğlu için belirlediği serbest kalma bedeli tam 60 milyon euro olarak belirlendi. Bu astronomik rakam genç futbolcunun gelecekteki potansiyel transferleri için önemli bir çizgi oldu.

Eğer Kerem Aktürkoğlu bu bedelle satılırsa, Galatasaray'ın kasasına 4.8 milyon euro daha girecek.

Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı kritik karşılaşmalar... Icardi'nin sakatlığı netleşti! Sahalardan ne kadar uzak kalacak? İşte kaçıracağı... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla 6 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 2 gol ve 3 asistle takımına önemli katkılar sağladı. Benfica’ya transferi sonrası, genç oyuncunun Portekiz ekibinde nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading