Benfica'nın üstünde kara bulutlar dolaşıyor! 3 Yıl men tehlikesiyle karşı karşıya! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'de etkileyecek mi?

Benfica'nın üstünde kara bulutlar dolaşıyor! 3 Yıl men tehlikesiyle karşı karşıya! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'de etkileyecek mi?

Portekiz'in köklü kulübü Benfica, yolsuzluk ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla karşı karşıya. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün formasını giydiği Benfica, Portekiz Kamu Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, altı aydan üç yıla kadar spor müsabakalarından men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. 

Spor

17.10.2024, 11:58

Benfica kulübü usulsüz menfaat sağlama, rüşvet ve nitelikli vergi kaçakçılığıyla suçlanıyor. Portekiz'in kartalları tarihinin en ciddi suçlamalarıyla karşı karşıya. Kulüp, yolsuzluk ve vergi kaçırma iddiaları nedeniyle büyük bir soruşturma altında bulunuyor.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu unutturacak transfer! Ocak ayı bombası! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu unutturacak transfer! Ocak ayı bombası! Haberi Görüntüle

SUÇLU ÇIKARSA REKOR CEZA 

Portekiz basınında çıkan haberlere göre, savcılık Benfica'nın suçlu bulunması durumunda 6 aydan 3 yıla kadar spor müsabakalarından men edilmesini talep etti. Bu şok edici gelişme, Avrupa futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "İkisiyle de görüşüyoruz" Haberi Görüntüle

MİLLİ OYUNCULARIMIZ BU KRİZ İLE KARŞI KARŞIYA KALDI 

Benfica’nın, yönetim kademesindeki isimlerin adının karıştığı yolsuzluk iddiaları, Portekiz futbol dünyasında büyük bir krize yol açtı. Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla çıktığı 5 maçta 4 gol ve 2 asist yaparak dikkat çekerken, Orkun Kökçü ise bu sezonki performansıyla göz dolduruyor. İki milli oyuncunun da bu skandal karşısında nasıl etkileneceği merak konusu.

Acun Ilıcalı'ya büyük darbe! Milyonluk vurgun: Acun Ilıcalı'ya büyük darbe! Milyonluk vurgun: "En güvendiği insanlar tarafından... Haberi Görüntüle

PUAN SİLME CEZASI OLABİLİR 

Savcılığın yaptığı açıklamalara göre, suçlamaların doğrulanması halinde Benfica'nın ayrıca 5 ila 8 puan arasında puan silme cezasıyla karşılaşabileceği ve ağır bir para cezası alabileceği belirtiliyor. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün başarılı performanslarıyla öne çıktığı bu sezonda, Benfica'nın büyük bir krizle mücadele etmesi gerekebilir.

Derrick Köhn’den Usain Bolt'a hodri meydan! 100 m rekoruna çok yaklaştı Derrick Köhn’den Usain Bolt'a hodri meydan! 100 m rekoruna çok... Haberi Görüntüle

BENFİCA'NIN İMAJJINA DARBE VURABİLİR 

Kulüp, "usulsüz menfaat sağlama" ve "nitelikli vergi kaçakçılığı" suçlamalarıyla karşı karşıya kalırken, Portekiz Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen bu soruşturmanın sonuçları Benfica'nın geleceğini tehlikeye sokmuş durumda. Başkan Rui Costa ve kulüp yönetimi savunma hazırlıklarını hızla sürdürüyor, ancak bu ciddi suçlamalar Benfica’nın prestijine büyük darbe vurabilir.

Futbol dünyasında merakla beklenen soruşturma sonuçları, Benfica'nın hem saha içi hem de saha dışındaki kaderini belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading