Yandex Metrica

Sitede Ara

Berlin polisinden ırkçı muamele: Türkiye- Hollanda maçında yüksek risk önlemi alınacak

Berlin polisinden ırkçı muamele: Türkiye- Hollanda maçında yüksek risk önlemi alınacak

Almanya'nın başkenti Berlin'de yarın akşam oynanacak Türkiye- Hollanda maçı öncesi gerginlikler artıyor. Çeyrek final maçına gidecek olan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Berlin polis sözcüsü, haddini aşarak 'hukukun üstünlüğü çerçevesine' uymasının beklendiğini dile getirdi. Aynı sözcü Alman yasalarına göre 'Bozkurt selamının' hiç bir suç teşkil etmememsine rağmen, ''Bizim için Bozkurt selamı aşırı sağcı bir sembol olarak görülüyor'' ifadelerini kullandı.

Spor

06.07.2024, 15:32

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında yarın akşam Milliler, Olympiastadion Berlin Stadyumu'nda Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Berlin polisi, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak Türkiye- Hollanda karşılaşmasını "son derece yüksek riskli bir maç" olarak nitelendirdi.

Süper Lig ekibinden harcama limitlerine itiraz: Kulübümüz adeta cezalandırılmaktadır Süper Lig ekibinden harcama limitlerine itiraz: Kulübümüz adeta cezalandırılmaktadır Haberi Görüntüle

RİSKLİ MAÇ

Polis sözcüsü Benjamin Jendro, watson habere yaptığı açıklamada; 

Şehrimizdeki büyük Türk toplumuna baktığınızda, operasyonun nasıl ele alınacağına dair endişeler daha da büyük. Artı olmayan ultra yüksek riskli maç kabul etti.

Galatasaray'ın beklediği an geldi! Barcelona'da İlkay Gündoğan gelişmesi: Ayrılması tercih değil zorunluluk Galatasaray'ın beklediği an geldi! Barcelona'da İlkay Gündoğan gelişmesi: Ayrılması tercih... Haberi Görüntüle

3 BİN POLİS GÖREV YAPACAK

Jendro, maç boyunca 3 bin polisin görev yapacağını belirterek ellerinde tüm imkanları kullanacaklarını, federal ve eyalet hükümetlerinden destek almayı umduklarını söyledi.

Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı Nuri Şahin, Antalyaspor'u Dortmund'a taşıdı Haberi Görüntüle

BERLİN'DE OHAL

Görev yapılacak alan Olimpiyat Stadı ile sınırlı kalmayacak. Aynı zamanda taraftarların toplanacağı Ku'damm, Neukölln, Kreuzberg genelinde de olağan üstü önlemler alınacak.

Maçı kim alır? Lucescu'dan Hollanda-Türkiye tahmini! EURO 2024'ü sallayacak yorumlar yaptı Maçı kim alır? Lucescu'dan Hollanda-Türkiye tahmini! EURO 2024'ü sallayacak yorumlar... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN ESKTRA BİR GÜVENLİK YOK

Berlin polisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili operasyonel planlamayı değiştirmeme kararı aldı.

Son dakika... İtalya'dan son saniye sürprizi! Hırvatistan'ın hayallerini yıktılar, İspanya'nın arkasından ikinci tur biletini aldılar Son dakika... İtalya'dan son saniye sürprizi! Hırvatistan'ın hayallerini yıktılar, İspanya'nın... Haberi Görüntüle

BOZKURT SELAMI SUÇ DEĞİL

Polis sözcüsü Jendro, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "hukukun üstünlüğü çerçevesine" uymasının beklendiğini söyledi. "Bizim için Bozkurt selamı aşırı sağcı bir sembol olarak görülüyor" söyledi.

Ancak Alman yasalarını araştırırsanız Bozkurt Selamı vermenin suç olmadını ve herhangi bir yasal yaptırımla karşılaşmanın söz konusu olmadığını görebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading