Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş Aboubakar'dan kurtuluyor: Süper Lig ekibine imzayı atıyor

Beşiktaş Aboubakar'dan kurtuluyor: Süper Lig ekibine imzayı atıyor

Beşiktaş'ın ikna ettiği Aboubakar, Hatayspor ile de anlaşmaya vardı. Aboubakar, sözleşmesinin son yılında Hatayspor forması giyecek. 

Spor

05.09.2024, 12:14

Yeni sezona üçte üç yaparak başlayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başaran Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor.

Kadroda düşünülmeyen Vincent Aboubakar'ın geleceği merak konusu olurken teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un gözden çıkardığı Aboubakar'ın yeni adresi şekilleniyor.

Okan Buruk'tan zor karar: Galatasaray Fenerbahçe derbisine nasıl çıkacak? Okan Buruk'tan zor karar: Galatasaray Fenerbahçe derbisine nasıl çıkacak? Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR HATAYASPOR'LA ANLAŞTI

Beşiktaş'ın ikna ettiği Vincent Aboubakar ile sözleşme feshi konusunda anlaştı. Hatayspor, Beşiktaş'ın ardından Aboubakar ile de prensipte anlaştı. Kamerunlu yıldız sözleşmesinin son yılında Hatayspor forması giyecek. 

Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Süper Lig'in şampiyonu değişti! İnanılmaz tahmin... Haberi Görüntüle

ABOUBAKAR'IN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Beşiktaş'a ilk olarak 2016 yılında transfer olan Vincent Aboubakar, toplamda 3 dönem siyah-beyazlı takımın formasını terletti.

2020 yılında Beşiktaş'a imza atan ve ertesi yıl takımdan ayrılıp Al-Nassr'ın yolunu tutan Kamerunlu golcü, 2022/23 sezonun ara transfer döneminde tekrar Beşiktaş'a döndü.

Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla 117 maça çıkarken 60 gol ve 14 asist kaydetti.

32 yaşındaki golcünün Beşiktaş ile 1+1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading