Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş durdurulamıyor! Şimdi de yeniden Steven Berghuis

Beşiktaş durdurulamıyor! Şimdi de yeniden Steven Berghuis

Hücum hattını Ciro Immobile ile güçlendiren Beşiktaş, şimdi de Ajax forması giyen Steven Berghuis'i kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlılar, Hollandalı oyuncu için görüşmelerini sürdürüyor.

Spor

16.07.2024, 11:29

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdürüyor. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, siyah-beyazlılar, teknik direktör van Bronckhorst'un transfer listesine göre hareket ederek sağ kanat için Ajax forması giyen Steven Berghuis ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş'ın flaş transfer girişiminde Luis Enrique detayı Beşiktaş'ın flaş transfer girişiminde Luis Enrique detayı Haberi Görüntüle

AJAX İLE GÖRÜŞMELER İLERLİYOR

32 yaşındaki Hollandalı oyuncunun Ajax ile 1 yıllık kontratı bulunuyor. Beşiktaş'ın, Steven Berghuis için Ajax ile yürüttüğü görüşmelerin önemli bir seviyeye geldiği ifade ediliyor.

Son dakika... İzmir'de ortalık karıştı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahaya indi Son dakika... İzmir'de ortalık karıştı! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sahaya... Haberi Görüntüle

VAN BRONCKHORST'UN ESKİ OYUNCUSU

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Steven Berghuis ile Feyenoord'da çalıştı. Berghuis, 2016'da Feyenoord'a kiralık olarak transfer olmuş ve sezon sonunda bonservisiyle birlikte kadroya katılmıştı. 2021'e kadar Feyenoord forması giyen Berghuis, Hollanda dışında yalnızca Watford'da oynadı. Kariyerinde ayrıca Twente, AZ Alkmaar ve VVV Venlo takımlarında da forma giydi.

Başakşehir’in Konferans Ligi'ndeki rakibi kim oldu ve maç ne zaman? Başakşehir’in Konferans Ligi'ndeki rakibi kim oldu ve maç ne zaman? Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Steven Berghuis, geçen sezon Ajax formasıyla 29 maça çıktı. Bu maçlarda 8 gol atan ve 10 asist yapan 32 yaşındaki oyuncu, hücum hattında önemli bir rol oynadı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading