Beşiktaş-Galatasaray maçı canlı yayın nereden, nasıl izlenir? GS-BJK 3 Mart 2024

Beşiktaş-Galatasaray maçı canlı yayın nereden, nasıl izlenir? GS-BJK 3 Mart 2024

Zirvedeki yerini korumak isteyen Galatasaray ile son haftaların formda takımı Beşiktaş derbide kozlarını paylaşacak. 3 Mart Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaya taraftarların da ilgisi oldukça fazla. Maçı ekran başından izlemek isteyenler Beşiktaş-Galatasaray maçı canlı yayın nereden, nasıl izlenir? sorularına yanıt arıyor.

Spor

18.05.2024, 16:47

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş kendi sahasında lider Galatasaray'ı ağırlayacak. Şampiyonluk yarışında oldukça kritik olan derbide sarı kırmızılı taraftarlar da tribünde maçı izleyebilecek. Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede bulunan Galatasaray rakibine puan kaybetmeyip liderliğini sürdürmek istiyor. Beşiktaş ise son haftalardaki iyi çıkışını devam ettirmek ve taraftarlarına derbi galibiyeti sevinci yaşatmak istiyor. Zorlu maçı canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar ise Beşiktaş-Galatasaray maçı canlı yayın nereden, nasıl izlenir? sorularına yanıt arıyor. Peki Galatasaray-Beşiktaş maçı canlı izle nereden, nasıl izlenir?

Milli ara ne kadar sürecek? Bu hafta Süper Lig maçları oynanacak mı? Milli ara ne kadar sürecek? Bu hafta Süper Lig maçları... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN NEREDEN, NASIL İZLENİR?

Süper Lig'de 28. haftada Galatasaray-Beşiktaş maçı oynanacak. Karşılaşma  beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek isteyenler  beIN Sports'a üye olmak zorunda. Türkiye Süper Ligi yayın hakları  beIN Sports'ta yer alıyor. 

Galatasaray Elfsborg maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Galatasaray Elfsborg maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

28. haftadaki Galatasaray-Beşiktaş maçı 3 Mart Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. Karşılaşma Tüpraş Stadı’nda oynanacak.

Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne kadar bonus gelecek? Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ DEPLASMANINA GALATASARAY TARAFTARI GİDECEK Mİ?

Beşiktaş-Galatasaray derbisine deplasman takımı seyircilerinin alınmasına karar verildi. İstanbul Spor Güvenlik Kurulu'dan derbiyle ilgili yapılan açıklama şöyle: "03.03.2024 Pazar Günü saat 19.00’da Beşiktaş Park Stadı’nda oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray maçına 1914 deplasman takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading