Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş genç yeteneği zorluyor: Yasin Özcan için bir girişim daha

Beşiktaş genç yeteneği zorluyor: Yasin Özcan için bir girişim daha

Beşiktaş, Kasımpaşa'nın 18 yaşındaki yetenekli savunma oyuncusu Yasin Özcan'ı kadrosuna katmak için yeniden harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa'ya para ve futbolcu teklifi sundu.

Spor

07.08.2024, 12:07

Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hedeflerinden biri de Kasımpaşa'nın genç savunma oyuncusu Yasin Özcan. Siyah-beyazlılar, Yasin Özcan'ı kadrosuna katmak için yeniden girişimlerde bulundu.

UEFA ülke puanında kritik hafta! Galatasaray'ın kaybetti, puanlar güncellendi! Türkiye kaçıncı sırada? UEFA ülke puanında kritik hafta! Galatasaray'ın kaybetti, puanlar güncellendi! Türkiye... Haberi Görüntüle

TEKNİK DİREKTÖRDEN ONAY GELDİ

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Yasin Özcan'ın transferine onay verdi. Bu doğrultuda Beşiktaş, Kasımpaşa'ya hem para hem de futbolcu teklifinde bulundu.

Son dakika... İlk zafer Başakşehir'den: St Patrick's'i yendi UEFA Konferans Ligi'ne kaldı Son dakika... İlk zafer Başakşehir'den: St Patrick's'i yendi UEFA Konferans... Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA'NIN KARARI BEKLENİYOR

Kasımpaşa'nın idarecileri, Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmek üzere teknik direktör Sami Uğurlu ile görüşecekler. Görüşmelerin ardından Beşiktaş'a yanıt verilmesi bekleniyor.

9 Eylül Türkiye- İzlanda maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 9 Eylül Türkiye- İzlanda maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

YASİN ÖZCAN'IN PERFORMANSI

18 yaşındaki savunma oyuncusu Yasin Özcan, geçen sezon lig ve kupada toplam 40 maça çıkarak 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Genç yaşına rağmen gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Yasin, birçok kulübün transfer listesinde yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading