Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile oynayacak mı?

Beşiktaş, Grazer AK ile hazırlık maçını ne zaman oynayacak? Immobile oynayacak mı?

Shakhtar Donetsk karşısında 1-0 mağlup olan Beşiktaş, hazırlık maçlarına Grazer AK karşılaşmasıyla devam ediyor. 2024-2025 sezonu hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren siyah-beyazlılar, kamptaki son hazırlık maçında Grazer AK ile karşılaşacak. Süper Kupa mücadelesine kadar hazır olmayı hedefleyen Beşiktaş, yeni transfer Ciro Immobile’nin bu maçta kadroda yer almasını bekliyor.

Spor

18.07.2024, 11:01

Beşiktaş, hazırlık maçlarında performansını artırmayı ve yeni sezon öncesinde takım uyumunu sağlamayı amaçlıyor. İlk hazırlık maçında Ümraniyespor ile golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçının ardından, Shakhtar Donetsk karşısında mağlup oldu.

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Ağustos’un ikinci haftasında başlayacak lig öncesi moral bulmak için Grazer AK maçına odaklanmış durumda. Bu karşılaşma, siyah-beyazlıların kamp çalışmaları kapsamında son hazırlık maçı olacak.

Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacak kaleci belli oldu mu ? Galatasaray'ın yeni kaleci adayı için geri sayım başladı! Sarı-kırmızılı ekibin... Haberi Görüntüle

MAÇ BİLGİLERİ

Grazer AK ile Beşiktaş arasındaki hazırlık mücadelesi, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne kadar bonus gelecek? Fenerbahçe'nin kasası para dolacak! Paraya para demeyecek... Sarı-lacivertli takıma ne... Haberi Görüntüle

KARŞILAŞMA TARAFLARA KAPALI

Beşiktaş’ın Wildon Stadyumu’nda oynayacağı Grazer AK mücadelesi taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecek. Bu, takımın hazırlık sürecine odaklanabilmesi ve yeni taktikleri denemesi açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Beşiktaş'a İtalyan forvet! Sassuolo'nun golcüsü geliyor Beşiktaş'a İtalyan forvet! Sassuolo'nun golcüsü geliyor Haberi Görüntüle

KAMP SONA ERİYOR

Slovenya’nın Maribor kentinde 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Grazer AK karşılaşmasının ardından kamp çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a dönecek. Shakhtar Donetsk karşısında 66. dakikada Pedro Henrique’nin golüyle 1-0 mağlup olan Beşiktaş, bu maçta yeni transferler Rafa Silva ve Gabriel Paulista’ya da şans verdi.

Immobile Shakhtar Donetsk karşısında şans bulamazken, Grazer AK karşısında oynatılacağı öngörülüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading