Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig 9. hafta maçında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak sorusuna yanıt arıyor.

Spor

20.10.2024, 11:06

Trendyol Süper Lig 9. haftasında Beşiktaş ile Konyaspor takımları kozlarını paylaşıyor. Son olarak Gaziantep FK deplasmanından beraberlikle dönen siyah beyazlılar evinde Konyaspor’u devirerek derbi öncesinde 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Sakatlığını atlatan Al Musrati’nin Konyaspor mücadelesi ile tekrardan sahalara dönmesi beklenirken gözler Rafa Silva, İmmobile, Gedson Fernandes gibi yıldızlarda olacak.

Mourınho'nun kariyeri boyunca aldığı tazminatlar dudak uçuklattı! Fenerbahçeliler korktu! Ya başarısız olursa? Mourınho'nun kariyeri boyunca aldığı tazminatlar dudak uçuklattı! Fenerbahçeliler korktu! Ya... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Tüpraş Stadyumu’nda 20 Ekim Pazar akşamında oynanacak Beşiktaş Konyaspor maçı Digiturk üyeleri için saat 17.00’dan itibaren Bein Sports 1 kanalından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman

Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye geri mi dönüyor? Fenerbahçe, ocak ayı için bombayı patlamaya hazırlanıyor: Milli Yıldız Türkiye'ye... Haberi Görüntüle

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Muçi, Immobile

Tümosan Konyaspor: Slowik, Boraniyasevic, Adil, Uğurcan, Guilherme, Melih, Bazoer, Keyta, Oğulcan, Pedrinho, Kramer

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading