Yandex Metrica

Beşiktaş-Lugano maçının hakemi belli oldu

Beşiktaş-Lugano maçının hakemi belli oldu

 Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında 29 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile yapacağı maçı Romanyalı hakem Radu Petrescu yönetecek.

Spor

24.08.2024, 16:12

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında 29 Ağustos Perşembe günü İsviçre temsilcisi Lugano ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

UEFA'nın açıklamasına göre kritik maçı Romanyalı hakem Radu Petrescu yönetecek.

Tüpraş Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada Petrescu'nun yardımcılıklarını Radu Ghinguleac ile Mircea Mihail Grigoriu yapacak.

Marcel Birsan'ın dördüncü hakemliği üstleneceği karşılaşmada Catalin Popa VAR, Andrei Chivulete ise AVAR olacak görev alacak.

Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü etti? Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'E MACAR HAKEM

RAMS Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında 28 Ağustos Çarşamba günü İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic'i konuk edeceği maçta Macar hakem Balazs Berke düdük çalacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakada Berke'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Vencel Toth ve Balazs Szert yapacak.

Mihaly Kapraly'ın dördüncü hakem olacağı karşılaşmada Tamas Bognar VAR ve Ferenc Karako AVAR görevini üstlenecek.

RAMS Başakşehir'in St. Patrick's Athletic ile deplasman oynadığı ilk maç golsüz berabere sonuçlanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading