Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş, Salih Uçan'la nikah tazeledi

Beşiktaş, Salih Uçan'la nikah tazeledi

Beşiktaş, başarılı orta saha oyuncusu Salih Uçan ile yeni bir sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı kulüp, tecrübeli futbolcuyla 2+1 yıllık resmi bir sözleşme yaparak oyuncunun takımda kalmasını sağladı.

Spor

28.06.2024, 18:17

Beşiktaş ile Salih Uçan arasında yapılan anlaşma, ıslak imza ile resmiyete döküldü. Yeni sözleşmeye göre, Salih Uçan iki yıl daha Beşiktaş forması giyecek ve anlaşma şartlarına göre bir yıl daha uzatma opsiyonu bulunacak.

Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? EURO 2024 yolunda kader maçı: İşte muhtemel 11'imiz Türkiye - Çekya milli maç ne zaman, saat kaçta hangi... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ AÇIKLAMA

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Tecrübeli oyuncumuz Salih Uçan ile 2+1 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştır. Salih Uçan’ın, kulübümüzdeki başarılı performansını sürdüreceğine olan inancımız tamdır." ifadeleri kullanıldı.

Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale edecek? Montella'dan Milli Takım'a ameliyat! Çekya maçında kadrodaki eksiklere nasıl müdahale... Haberi Görüntüle

SALİH UÇAN'IN PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla başarılı bir performans sergileyen Salih Uçan, orta sahada gösterdiği üstün yetenek ve takım oyununa katkısıyla dikkat çekmişti. Yeni sözleşmeyle birlikte Salih Uçan’ın, önümüzdeki sezonlarda da Beşiktaş’a önemli katkılarda bulunması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading