Yandex Metrica

Beşiktaş serüveni bitiyor: Rotayı Suudi Arabistan'a kırdı

Beşiktaş serüveni bitiyor: Rotayı Suudi Arabistan'a kırdı

Beşiktaş'ta forma şansı bulmakta zorlanan Jackson Muleka, Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood ile anlaşma sağlamak üzere. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Spor

20.08.2024, 11:27

Beşiktaş'ta forma giyen Jackson Muleka, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Kongolu futbolcu, Süper Kupa maçında süre alamadıktan sonra Samsunspor deplasmanında ilk 11'de yer bulsa da, Antalyaspor karşılaşmasında kadroya alınmamıştı. Bu gelişmelerin ardından Muleka'nın Beşiktaş kariyerinin sona ermek üzere olduğu öğrenildi.

Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş - Lugano maçı hangi kanalda ve şifreli mi yayınlanacak? Beşiktaş - Lugano rövanş karşılaşması bugün mü oynanacak? Beşiktaş -... Haberi Görüntüle

SUUDİ ARABİSTAN'A TRANSFER

Milliyet'te yer alan habere göre, Muleka bir süredir Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Kholood ile görüşmelerini sürdürüyor. Suudi kulübü, Kongolu futbolcu için Beşiktaş'a 3 milyon 350 bin euroluk bir teklif sundu. Muleka'nın maddi şartlarda anlaşma sağlaması durumunda Al-Kholood ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Beşiktaş'taki forma rekabetinde geri planda kalan Muleka'nın, Suudi Arabistan'a transferiyle yeni bir sayfa açacağı öngörülüyor. Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması beklenirken, Muleka'nın Beşiktaş defteri kapanmak üzere.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading