Yandex Metrica

Beşiktaş sol bek transferi için Milanlı yıldızın peşinde! Son teklifini iletti

Beşiktaş sol bek transferi için Milanlı yıldızın peşinde! Son teklifini iletti

Beşiktaş, İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan'ın 27 yaşındaki sol beki Fodé Ballo-Touré'ye teklif yaptı. Toure, son kararını vermek için birkaç saat müsaade istedi. 

Spor

13.09.2024, 11:12

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Şu ana kadar çıktığı maçlarda üstün bir performans ortaya koyan ve yıldız futbolcularıyla sonuca giden Beşiktaş'ta eksik bölgelerinden birisi de sol bek.

Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Paris'te tarih yazdı: Umut Ünlü paralimpik şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF SENEGALLİ SOL BEK

Sol bek bölgesine bir transfer yapmayı planlayan Beşiktaş, gözünü Milan'ın yıldızı Fodé Ballo-Touré'ye dikti.

Siyah beyazlılar, İtalya Serie A ekiplerinden AC Milan'ın kadroda düşünmediği Senegalli sol bek Fode Ballo-Toure'yi transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Haberi Görüntüle

3 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ

Beşiktaş yönetimi, Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst'un ısrarla kadrosunda görmek istediği Senegalli sol beke 3 yıllık bir sözleşme teklif etti. Milan, Senegalli sol bekin transferine onay verirken 27 yaşındaki futbolcunun düşünmek için birkaç saat süre istediği ve son kararını bugün vereceği öğrenildi.

Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda Nara detayına dikkat Mauro Icardi için bomba iddia: Brezilya medyası tarih verdi! Wanda... Haberi Görüntüle

FULHAM'DA KİRALIK FORMA GİYDİ

Öte yandan Haziran 2025 yılında Milan ile sözleşmesi bitecek olan Fode Ballo-Toure, geçen sezonu İngiltere'de Fulham'da kiralık olarak geçirdi. Fulham'da 8 maça çıkan Senegalli sol bek, skor katkısı yapamazken 224 dakika sahada kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading