Yandex Metrica

Beşiktaş, Talisca’nın yerine yeni yıldızı buldu! Steven Berghuis siyah beyazlıların radarına girdi

Beşiktaş, Talisca’nın yerine yeni yıldızı buldu! Steven Berghuis siyah beyazlıların radarına girdi

Beşiktaş, transfer sezonunun sonlarına yaklaşırken futbol dünyasında heyecan uyandıran bir transfer hamlesi daha gerçekleştirdi. Yeni transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, ulusal ve uluslararası arenada rekabet gücünü artırmayı amaçlıyor.

Spor

23.01.2024, 21:21

Hollandalı futbolcu Steven Berghuis'un geleceği hâlâ netlik kazanmamış durumda. Beşiktaş taraftarları, sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrılarla Berghuis'un transferinin tamamlanmasını umuyorlar.

Ferdi Kadıoğlu, Lille maçında neden oynamadı? Ferdi sakat mı? Ferdi Kadıoğlu, Lille maçında neden oynamadı? Ferdi sakat mı? Haberi Görüntüle

YENİ KULÜP ARAYIŞINA GİRDİ

Berghuis'un eski kulübü Ajax, oyuncunun maliyeti nedeniyle onunla yollarını ayırmayı düşünüyor. Bu da, 31 yaşındaki futbolcunun yeni bir kulüp arayışına girmesine sebep oldu.

Beşiktaş taraftarları, özellikle Twitter'ın eski adı olan ve şu anda "X" olarak adlandırılan sosyal medya platformunda, Berghuis'un transferini en üst sıraya taşıdılar.

Taraftarlar, Beşiktaş yönetimine oyuncunun transferinin hızlıca sonuçlanması çağrısı yaptılar ve binlerce mesaj paylaştılar.

Barcelona - Athletic Bilbao maçı için nefesler tutuldu! BARÇA-BİLBAO NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA? (LA LİGA) Barcelona - Athletic Bilbao maçı için nefesler tutuldu! BARÇA-BİLBAO NE... Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Berghuis, Beşiktaş'ın yeni Talisca'sı olarak adlandırılıyor. Taraftarlar, transferin tamamlanmasının Beşiktaş'ın gücüne güç katacağına inanıyorlar. Ancak şu ana kadar Beşiktaş'ın Steven Berghuis için resmi bir adım atmadığı ve Berghuis'un da Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığı da ifade ediliyor.

Berghuis daha önce Hollanda'nın Twente takımında oynadıktan sonra AZ Alkmaar ve Watford'a transfer olmuştu. Berghuis'un piyasa değeri 12 milyon Euro olarak görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading