Yandex Metrica

Beşiktaş taraftarına uyarı: Tribün olayları meydana gelirse...

Beşiktaş taraftarına uyarı: Tribün olayları meydana gelirse...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynayacağı maç öncesinde taraftarlarını olası tribün olayları konusunda uyardı. Bu tür olaylar yaşanması durumunda, bir sonraki deplasman maçında taraftarlarına tribünde yer alma yasağı gelebileceği belirtildi.

Spor

22.08.2024, 18:01

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında İsviçre temsilcisi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, bu önemli mücadele öncesinde taraftarlarına yönelik dikkat çekici bir uyarıda bulundu. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, tribün olaylarının yaşanması durumunda UEFA tarafından ciddi yaptırımların uygulanabileceği ifade edildi.

Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü etti? Kylian Mbappe için bomba transfer iddiası: Liverpool'un teklifini kabul mü... Haberi Görüntüle

ÖNCEKİ CEZA HATIRLATMASI

Beşiktaş, açıklamasında UEFA'nın geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi eleme turunda KF Tirana ile oynanan deplasman maçında meydana gelen tribün olayları nedeniyle kulübe verdiği cezayı hatırlattı. Bu ceza, kulübün itirazları sonucu 8 Ağustos 2025'e kadar denetimli serbestliğe çevrilmişti. Ancak, Lugano karşısında benzer olayların yaşanması halinde, bu cezanın yeniden devreye girebileceği ve bir sonraki deplasman maçında Beşiktaş taraftarlarının tribünde yer alamayacağı belirtildi.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi... Haberi Görüntüle

MAÇ ÖNCESİ UYARI

Açıklamanın devamında, "Kulübümüzün maddi manevi zarara uğramaması ve taraftarlarımızın gelecekteki maçlarımızda tribünlerde yer alabilmeleri adına Lugano maçını tribünden izleyecek taraftarlarımızdan maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar sadece takımımızı desteklemelerini önemle rica ederiz." denildi. Beşiktaş yönetimi, taraftarlarına saha içinde takımlarını desteklemeleri ve sahaya olumsuz bir etki yaratabilecek her türlü davranıştan kaçınmaları çağrısında bulundu.

Galatasaray'dan çifte bomba! İmza için geliyorlar Galatasaray'dan çifte bomba! İmza için geliyorlar Haberi Görüntüle

MAÇ DETAYLARI

Beşiktaş'ın Lugano ile oynayacağı maç, Türkiye saati ile 21.30'da başlayacak. Karşılaşma, İsviçre'nin Thun kentinde bulunan Thun Stadı'nda gerçekleşecek ve Danimarkalı hakem Morten Krogh tarafından yönetilecek. Eşleşmenin rövanşı 29 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak ve Beşiktaş, Lugano'yu elemeyi başardığı takdirde UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalacak.

Beşiktaş'ın paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading