Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş taraftarını üzen Aboubakar gelişmesi

Beşiktaş taraftarını üzen Aboubakar gelişmesi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı öncesinde Vincent Aboubakar'ın ülkesi Kamerun'a gitmesi nedeniyle kadroda yer almayacağını açıkladı. Bu gelişme, siyah-beyazlı taraftarları endişelendirdi.

Spor

27.08.2024, 16:39

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano'yu konuk edeceği kritik karşılaşma öncesinde beklenmedik bir gelişme yaşadı. Siyah-beyazlı kulüp, yıldız golcüsü Vincent Aboubakar'ın çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle ülkesine döndüğünü açıkladı. Beşiktaş’ın internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Aboubakar’ın Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'tan izin alarak Kamerun'a gittiği ve bu nedenle bugün yapılan antrenmana katılmadığı belirtildi. Bu gelişme, Beşiktaş taraftarlarını derinden etkiledi ve önemli bir maç öncesinde takımın golcü oyuncusundan yoksun kalacağı endişesini doğurdu.

Mourinho'nun ilk 11'i değişti! İşte yeni kadro planı Mourinho'nun ilk 11'i değişti! İşte yeni kadro planı Haberi Görüntüle

ANTRENMAN DETAYLARI

Beşiktaş, Lugano ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik çalışmalarıyla geçen antrenman, ısınma koşuları ve pas çalışmalarıyla başladı. Ardından 5'e 2 top kapma çalışması yapıldı ve antrenman çift kale maçla sona erdi.

Fatih Terim geri mi dönüyor? İşte Terim'in yeni hedefi Fatih Terim geri mi dönüyor? İşte Terim'in yeni hedefi Haberi Görüntüle

YENİ TRANSFER İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Beşiktaş'ın Augsburg'dan sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Felix Uduokhai, siyah-beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı. Kulüpten yapılan açıklamada, Felix Uduokhai'nin Beşiktaş formasını giyeceği süre boyunca takıma önemli katkılar sağlamasının beklendiği vurgulandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading