Yandex Metrica

Beşiktaş yeni stoperini resmen duyurdu! İşte o isim İstanbul'da

Beşiktaş yeni stoperini resmen duyurdu! İşte o isim İstanbul'da

Yeni sezona iddialı bir kadro ile başlayan Beşiktaş, son olarak Augsburg forması giyen Felix Uduokhai'yi satın alma opsiyonuyla birlikte sezon sonuna kadar kiraladı.

Spor

27.08.2024, 10:40

Yaptığı transferlerle dikkat çekmeye devam eden Beşiktaş ekibi, kadrosunu Augsburg'dan Felix Uduokhai'yle güçlendirdi.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Uduokhai'nin sezon sonuna kadar kiralandığı ve anlaşmada satın alma opsiyonun yer aldığı belirtildi.

Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim... Trabzonspor'un teknik direktörü kim olacak? İşte listedeki o isim... Haberi Görüntüle

TRANSFER AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ın internet sitesinden yapılan açıklamada transfere ilişkin şu ifadelere yer verildi, "Profesyonel futbolcu Felix Uduokhai’nin satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Augsburg kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Felix Uduokhai’ye şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe - Alanyaspor maçı bugün mü, saat kaçta ve hangi... Haberi Görüntüle

FELIX'İN KARİYERİ

Felix Uduokhai 1860 Münih, Wolfsburg ve Augsburg formalarını giydi. Kariyeri boyunca 251 maça çıkan Felix, 12 gol ve 1 asist kaydetti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading